Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
insallah ,hayirlisiyla guzel haberler alalim içimizin rahatlaması nasip olsun🫂🫶🏻
Merhaba, belki önceki paylaştığım postları benim hesabımdan okuyabilirseniz anlayacaksınızdır. Benim iş sürecim normal ilerlemedi, başlangıç tarihim belliydi, sağlık problemi yaşadım başlayamadım. İyileştiğimde farklı bir alandan da ek tetkik istendi vs. Bu duruma istinaden önceki iş teklifim geçerli miydi, değil miydi, yeniden almayı mı beklemeliyim bilemediğimden bununla alakalı bilgi almak amacıyla dün mail atmıstım. Bugün o sebepten arandım ve eğitim tarihim yeniden belirlendi. Tüm dualarım sizinle. İnsallah süreciniz olumlu sonuclanır❤️

Merhaba, belki önceki paylaştığım postları benim hesabımdan okuyabilirseniz anlayacaksınızdır. Benim iş sürecim normal ilerlemedi, başlangıç tarihim belliydi, sağlık problemi yaşadım başlayamadım. İyileştiğimde farklı bir alandan da ek tetkik istendi vs. Bu duruma istinaden önceki iş teklifim geçerli miydi, değil miydi, yeniden almayı mı beklemeliyim bilemediğimden bununla alakalı bilgi almak amacıyla dün mail atmıstım. Bugün o sebepten arandım ve eğitim tarihim yeniden belirlendi. Tüm dualarım sizinle. İnsallah süreciniz olumlu sonuclanır❤️
cok tesekkur ederim tebrik ederim🤍yolunuz açık olsun

• Like
Tepkiler: Üye silindi 20167
Arkadaşlar Merhaba,
27 Kasım öğleden sonra veya sonrasında ek tetkik teslim edip cevap alan var mı?

Ya da daha öncesinde ek tetkik sürecinden geçen var mı, ortalama ne kadar sürede yanıt veriliyor?
Merhaba, ben de 24 kasımda teslim etmiştim ek tetkiklerimi ama henüz bir dönüş almadım maalesef.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.