Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Ü

Üye silindi 20167

Arkadaşlar Merhaba,
27 Kasım öğleden sonra veya sonrasında ek tetkik teslim edip cevap alan var mı?

Ya da daha öncesinde ek tetkik sürecinden geçen var mı, ortalama ne kadar sürede yanıt veriliyor?

Merhaba,ben de 27 Kasım ek tetkik verdim saat öğleden önce 11 gibi vermiştim henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadım ama genelde olumlulara 4/5 gün içinde dönüş almışlar ek tetkik sonrası,umarim bizim de olumlu olur,mail alırsanız eğer buraya yazarsanız çok sevinirim,olumlu olması durumunda aslında yarın mail almamız gerekiyor gibi

• Like
Tepkiler: Üye silindi 20167
Merhaba,ben de 27 Kasım ek tetkik verdim saat öğleden önce 11 gibi vermiştim henüz olumlu ya da olumsuz bir cevap alamadım ama genelde olumlulara 4/5 gün içinde dönüş almışlar ek tetkik sonrası,umarim bizim de olumlu olur,mail alırsanız eğer buraya yazarsanız çok sevinirim,olumlu olması durumunda aslında yarın mail almamız gerekiyor gibi
İş günü gibi düşünürsek en geç cuma gelmiş olmalı o zaman dimi, tabii ki haber veririm sen de haber verirsen çok sevinirim

• Like
Tepkiler: Üye silindi 22441
İş günü gibi düşünürsek en geç cuma gelmiş olmalı o zaman dimi, tabii ki haber veririm sen de haber verirsen çok sevinirim
evet en geç cuma gelmesi gerek olumlu olması takdirde,çünkü diğer adaylarda 4/5 güne olumlu gelmiş haftaiçi olarak,kurul haftada bir ya da iki kez toplanıyormus ona göre belli olurmus 🙏🏻tabii ki insallah mail alirsam hemen yazacagim

• Like
Tepkiler: Üye silindi 20167
evet en geç cuma gelmesi gerek olumlu olması takdirde,çünkü diğer adaylarda 4/5 güne olumlu gelmiş haftaiçi olarak,kurul haftada bir ya da iki kez toplanıyormus ona göre belli olurmus 🙏🏻tabii ki insallah mail alirsam hemen yazacagim
Bi şey sorabilir miyim, sizden neyin ek tetkikini istemişlerdi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.