Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Minorin

Üye
12 Nis 2025
7
0
0
Merhabalar,

2022 ve 2023 tarihlerinde 4 adet art arda özel bir hastane tarafından girilmiş sekonder anemore tanım var. Bunlardan ilkinde ben bu şikayetle gittim ama sonrakilerin tamamı kontrol ve tetkiklerimin yapılması içindi. Tetkiklerin ardından herhangi bir sorun olmadığına dair hekim beni bilgilendirdi ve düzenleyici bir ilaç yazdı (Duphaston) bu ilacı kullandıktan sonra yıllar içerisinde böyle bir şikayetim kalmadı. Konuyla alakalı hastane ya da hekime başvuramıyorum çünkü hastane kapandı ve sanırım hekimde emekli olmuş kendisine hiç bir yerden ulaşamadım. Cimer üzerinden sağlık bakanlığına talepte bulundum. Kaldı ki Cadet pilot sağlık şartlarında da engel olduğuna dair bir ibare yok. Konuyla alakalı deneyimleri olan kişilerin bilgilerine başvurmak istediğim için konu açma gereği duydum.

Merhabalar,

2022 ve 2023 tarihlerinde 4 adet art arda özel bir hastane tarafından girilmiş sekonder anemore tanım var. Bunlardan ilkinde ben bu şikayetle gittim ama sonrakilerin tamamı kontrol ve tetkiklerimin yapılması içindi. Tetkiklerin ardından herhangi bir sorun olmadığına dair hekim beni bilgilendirdi ve düzenleyici bir ilaç yazdı (Duphaston) bu ilacı kullandıktan sonra yıllar içerisinde böyle bir şikayetim kalmadı. Konuyla alakalı hastane ya da hekime başvuramıyorum çünkü hastane kapandı ve sanırım hekimde emekli olmuş kendisine hiç bir yerden ulaşamadım. Cimer üzerinden sağlık bakanlığına talepte bulundum. Kaldı ki Cadet pilot sağlık şartlarında da engel olduğuna dair bir ibare yok. Konuyla alakalı deneyimleri olan kişilerin bilgilerine başvurmak istediğim için konu açma gereği duydum.
Merhaba bende de aynı tanı var ama kontrole gittiğimde doktorlar kendileri alakalı olmayan tanılar girmişler. Bu durumu onlara anlattım ilaç için mecbur tanı gircez dediler. Siz cimerden dönüş vs aldınız mı? Süreç nasıl ilerledi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.