Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memurluğu
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

sevlagg

Üye
15 Ocak 2026
59
16
0
Meslek
Yer Hizmetleri
Merhaba saw yhm de ingilizcede 32 de 17-20 arası kesin doğrum var. genel yetenek soru sayısını hatırlamıyorum ama max 2 hatam vardır. sizce bu yerinde sınava çağırmak için yeterli mi? Ve online sınavdan kaç gün sonra çağırılıyor bilen var mı?

Merhaba saw yhm de ingilizcede 32 de 17-20 arası kesin doğrum var. genel yetenek soru sayısını hatırlamıyorum ama max 2 hatam vardır. sizce bu yerinde sınava çağırmak için yeterli mi? Ve online sınavdan kaç gün sonra çağırılıyor bilen var mı?
Merhaba, bu sinavlarda şu kadar dogru veya yanlis yapilabilir diye bir sey soylenmiyor aslinda. Sinava giren adaylar arasinda bir siralama yapiliyor. O sekilde dusunebilirsiniz. Ikinci olarak, online sinavdan su kadar zaman sonra yerinde sinava girilebilecegine dair net bir bilgi de yok. Mesela gecen sene bana online sinavdan 1 ay sonra yerinde sinav daveti geldi ama bir baskasina 2 hafta sonra gelmisti.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.