Pozisyon veya İlan Adı
Yolcu Hizmetleri Memuru
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar merhaba 02.02’de yerinde yetenek ve ingilizce sınavına girmiştim, 04.02’de de kurul mülakatım gerçekleşti. 15 dakika önce mülakatlarımın olumlu sonuçlandığa dair mesaj geldi, gerekli evrak listesi vs bunları göndermişler. İstanbul Avrupa yakasında oturuyorum, erkek bir arkadaşla birlikte karşıda ev tutmak istiyorum aynı zamanda. Aynı durumda olan arkadaşlar varsa iletişime geçebiliriz🙏 bu arada İnşallah herkes için en hayırlısı ve iyisi olsun🙏
Ben de tecrübesiz olarak başvurdum red mesajı aldım biz tecrübesizler sadece sezonluğa layığız sanırım. Sezonluk şehirlere başvuran arkadaşlarımın hepsi dönüş aldı ben istanbul'da red smsi aldım.

Benim sorunum da o işte kurula falan giremedim ilan açıldığı gibi 24 saat içinde yolcu hizmetleri için başvurdum dün olumsuz diye sms aldım.
keşke bir sınava falan girsem başarısız olsam da desem ki kendimi geliştirmem gerek vs. hiçbir şey olmadan ret smsi geldi keşke sezonluk illere başvursaydım bende...

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.