Pozisyon veya İlan Adı
Ramp
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

eyup23

Üye
29 Nis 2024
77
6
35
Arkadaşlar 25 Şubat'tan beri eğitim için haber beklemedeyim benim gibi bu tarihlerden beri bekleyen var mıdır tahmini ne zaman eğitim haberi gelir

Bu hafta İGA için çağırılmış çoğu kişi muhtemelen Cumaya kadar aranırsınız önümüzdeki hafta eğitim planlamanız yapılır

benim ki istanbul havalimanı da bakalım umarım bu hafta gelir
Bu hafta gelmez muhtemelen hocam zaten eğitim için Mesa giden bir sürü kişi olmuş 8 nisan da eğitimleri var o sınıfın eğitimleri bitmeden bizlere eğitim SMS I gelmez bence

Bu hafta gelmez muhtemelen hocam zaten eğitim için Mesa giden bir sürü kişi olmuş 8 nisan da eğitimleri var o sınıfın eğitimleri bitmeden bizlere eğitim SMS I gelmez bence
Ramp eğitimleri DTM de 3 gün sürüyor sanırım yani o sınıflar 3 gün dolu. Sonra limana geçiyorlar kalan eğitim için. Aranabiliriz her an bence

İnşallah en kısa sürede başlarız bizlere de eğitim haberi gelir şimdilik heyecanla ve istekle işe başlayacağımız günü bekliyoruz ama umarım girdikten sonra da hepimiz mutlu oluruz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.