Pozisyon veya İlan Adı
Ramp
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

eyup23

Üye
29 Nis 2024
71
6
35
Arkadaslar Şubat ayında evrak verip eğitim için haber alan var mı 25 subatta evrakları teslim ettim hala haber gelmedi ne zaman gelir bu haber sizce ?

Arkadaslar Şubat ayında evrak verip eğitim için haber alan var mı 25 subatta evrakları teslim ettim hala haber gelmedi ne zaman gelir bu haber sizce ?
Valla ümitsizlendirmek istemem ama eleman çıkaracaklar diye bir söylenti var. Saw için şuan alım yok gibi ama kesin bişey yok

Kimden duydunuz acaba kaynağı var mı kesin konusuyorsunuz
Yani şuan kulaktan kulağa söylentiler o yönde kesin bişey yok. Ama böyle bir söylenti olduysa kesin arkasından bi sıkıntı çıkıyor. Hepimiz bekliyoruz bakalım kurbanlık koyun gibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.