Bende bu sabah yazılı sınav için davet maili aldım. Uygulamada profilim %55-60 civarlarında o yüzden belirleyici etken olduğunu sanmıyorum. İyi yanı burada dönüşlerin hızlı olması ve süreci takip edeceğimiz bir ekran olması en azından bunu düşünüyorlar. Lokasyon konusunda ne kadar takıklar Avrupa yakasında yaşıyor olmak eksi yazar mı ?

Bu profil doluluk oranından bahsediyorsunuz, %100-%80 vs. gibi. Kariyer.net değil yanlış anlamıyorsam. Pegasus Peoplise mi kullanıyor bu işe alım sürecinde?

• Like
Tepkiler: umutmucezamı
Bu profil doluluk oranından bahsediyorsunuz, %100-%80 vs. gibi. Kariyer.net değil yanlış anlamıyorsam. Pegasus Peoplise mi kullanıyor bu işe alım sürecinde?
Evet doğrudur Peoplise sistemi üzerindeki doluluk oranından bahsediyorum. Kendileri bu sistemi kullanarak süreci ilerletiyor. Hangi adımda olduğumuz görebiliyor etkileşimde kalabiliyoruz.

• Like
Tepkiler: gunes
Bende bu sabah yazılı sınav için davet maili aldım. Uygulamada profilim %55-60 civarlarında o yüzden belirleyici etken olduğunu sanmıyorum. İyi yanı burada dönüşlerin hızlı olması ve süreci takip edeceğimiz bir ekran olması en azından bunu düşünüyorlar. Lokasyon konusunda ne kadar takıklar Avrupa yakasında yaşıyor olmak eksi yazar mı ?
Merhaba, başvuru yaptıktan sonra kaç gün içinde mail aldınız acaba? Ben bugün başvuru yaptım da.

Merhaba, başvuru yaptıktan sonra kaç gün içinde mail aldınız acaba? Ben bugün başvuru yaptım da.
İlk başvuruyu 10 gün önce yaptım. İki gün sonra değerlendirme maili geldi tamamladım bu sabah da davet maili geldi. Uygulama ücretli değil gelen mailde bilgilerinizi doldurduğunuz bir altyapı, bunu bazı vizyoner IK süreci olan şirketler kullanıyor.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.