Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Pegasusa dedigim gibi başvurun bence. 160 altı oldugunu düşündügüm birkaç arkadas geçmişti.
Bu arada ben sizi saw base e basvurdunuz sandım. Ben saw için bekliyorum. Keşke çağırmayacakları kişilerede olumsuzda olsa hızlıca dönseler :)
Pegasus’a Ekim ayında başvurmuştum ama başvurunuz değerlendiriliyor diyor. Dönüş yok dediğim gibi Temmuz ayında başvurlanlar bile tek tük dönüş alıyor. Ve Ajet olumsuz da olsa dönüyor bence esenboğa kurul sonrası söyledikleri gibi 1 ay içinde döndüler. Keşke tabi bu süre hep 1 haftalrda kalsa da belirsizlikte kalmasak… Umarım daha iyisi olacağı için olmamıştır. Kelime bulamıyorum. Sadece 160 olmasam 160.3 çıkmazdım onu biliyorum

• Like
Tepkiler: tokito
Bugün Ajet Saw mülakatı için boyda 159 küsür ile elendim. 1 buçuk ay önce aynı yer aynı makine 160.3 çıkmışken nasıl 1 cm daha kısa çıkabilirim? Hala şoktayım ve çok çok üzgünüm. Boyum tam 160 küsür. (Hatta kısa ölçülüyor diyordum) bugün inanamadım. Ceketimi giyip çıkmak zorunda kaldım öyleyece aşırı şaşkın ve üzgünüm😞
Bu tarz sınırda kalan boy ölçümleri için mülakat gününün gecesi ve sabahı mutlaka esneme hareketleri yapmanız. İmkan dahilinde barfiks barı varsa asılarak en az 1 cm uzama net olarak mümkün ( maksimum 2 saat kadar etkisi devam eder)

Bu tarz sınırda kalan boy ölçümleri için mülakat gününün gecesi ve sabahı mutlaka esneme hareketleri yapmanız. İmkan dahilinde barfiks barı varsa asılarak en az 1 cm uzama net olarak mümkün ( maksimum 2 saat kadar etkisi devam eder)
Çok teşekkür ederim bu bilgi çok kıymetliydi bir sonraki mülakatımda mutlaka böyle yapıp gideceğim

• Like
Tepkiler: Ozan23
Hakkımızda hayırlısı olsun. Sadece boy konusunda mantıklı bir açıklama bulamıyorum. 1.3 cm hatta daha kısa çıktım… bundan sonrası için de tedirgim oldum çünkü. Ve geçtim sonuçta nasıl olur diyorum hala.
Ajetle hiç, uçtunuzmu yolcu olarak orada çalışan hostesler o kadar kısa boylu ki ama hosteslik yapıyorlar ve kilolular hostes diyemezsin çok belli referanslı oldukları ben eminim ki 160 boyunda olduğunuza üstünüze biri gelmiştir elenmişsinizdir içinşz ferah olsun kendinizi suçlamayın

• Like
Tepkiler: tokito
Pegasusa dedigim gibi başvurun bence. 160 altı oldugunu düşündügüm birkaç arkadas geçmişti.
Bu arada ben sizi saw base e basvurdunuz sandım. Ben saw için bekliyorum. Keşke çağırmayacakları kişilerede olumsuzda olsa hızlıca dönseler :)
Ozel değilse neden pegasustan devam etmediniz acaba

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.