Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bugün Ajet Saw mülakatı için boyda 159 küsür ile elendim. 1 buçuk ay önce aynı yer aynı makine 160.3 çıkmışken nasıl 1 cm daha kısa çıkabilirim? Hala şoktayım ve çok çok üzgünüm. Boyum tam 160 küsür. (Hatta kısa ölçülüyor diyordum) bugün inanamadım. Ceketimi giyip çıkmak zorunda kaldım öyleyece aşırı şaşkın ve üzgünüm😞
Kaç gün sonra mülakat daveti aldınız acaba

Bilemiyorum bugün tek gözlemim şuydu Ankara mülakat günü çok kalabalıktı bugün gittiğimde ise 2 kişi vardı sadece. Sanırım az kişi alacaklar. Ya da grup grup çağırıyor olabilirler sınav puanlamasına göre. Bir de bu ilan çok kısa süre yayında kaldı emin olamadım…
anladım peki teşekkür ederim

• Like
Tepkiler: Ayintas
Pegasusta sürecim cok hızlı ilerlemişti. online sınav 1 hafta sonra mülakat 1 hafta sonra egitimler baslamıştı. Operasyonel sebepler vs illa bir şeyler etkiliyordur süreçleri. Ajetin sürecini ise hiç bilmiyorum fakat benzerdir muhtemeln

Pegasusta sürecim cok hızlı ilerlemişti. online sınav 1 hafta sonra mülakat 1 hafta sonra egitimler baslamıştı. Operasyonel sebepler vs illa bir şeyler etkiliyordur süreçleri. Ajetin sürecini ise hiç bilmiyorum fakat benzerdir muhtemeln
Hakkımızda hayırlısı olsun. Sadece boy konusunda mantıklı bir açıklama bulamıyorum. 1.3 cm hatta daha kısa çıktım… bundan sonrası için de tedirgim oldum çünkü. Ve geçtim sonuçta nasıl olur diyorum hala.

Bilemiyorum bugün tek gözlemim şuydu Ankara mülakat günü çok kalabalıktı bugün gittiğimde ise 2 kişi vardı sadece. Sanırım az kişi alacaklar. Ya da grup grup çağırıyor olabilirler sınav puanlamasına göre. Bir de bu ilan çok kısa süre yayında kaldı emin olamadım…
Arkadaşım girmişti benim Ankara alımında mülakata en az 20-30 kişilermiş 2 kişi olması çok garibime gitti acaba gerçekten az kişi çağırıp az bi alım mı gerçekleşecek

• Like
Tepkiler: tokito
Arkadaşım girmişti benim Ankara alımında mülakata en az 20-30 kişilermiş 2 kişi olması çok garibime gitti acaba gerçekten az kişi çağırıp az bi alım mı gerçekleşecek
Evet Ankara alımında 20-30 kişiydik. Dediği gibiydi sayı… çıkanlar da vardı ama bariz fark vardı. Sanırım az kişi alınacak olabilir. Tabii bu sadece tahmin. Ankara ilanı en az 1 ay açık kalmıştı değil mi? Bu ilan 6 gün kaldı galiba

Evet Ankara alımında 20-30 kişiydik. Dediği gibiydi sayı… çıkanlar da vardı ama bariz fark vardı. Sanırım az kişi alınacak olabilir. Tabii bu sadece tahmin. Ankara ilanı en az 1 ay açık kalmıştı değil mi? Bu ilan 6 gün kaldı galiba
evet ki ankara ya çok ihtiyaç olmasına rağmen 4 sınıf alınmış Sabiha için en azından 2 sınıf alınsa yine çok az bir sayı

Pegasusa dedigim gibi başvurun bence. 160 altı oldugunu düşündügüm birkaç arkadas geçmişti.
Bu arada ben sizi saw base e basvurdunuz sandım. Ben saw için bekliyorum. Keşke çağırmayacakları kişilerede olumsuzda olsa hızlıca dönseler :)

• Like
Tepkiler: Ayintas ve tokito
Pegasusa dedigim gibi başvurun bence. 160 altı oldugunu düşündügüm birkaç arkadas geçmişti.
Bu arada ben sizi saw base e basvurdunuz sandım. Ben saw için bekliyorum. Keşke çağırmayacakları kişilerede olumsuzda olsa hızlıca dönseler :)
gruplar halinde mülakat daveti yolluyor olabilirler ay sonuna kadar bekleyelim bakalım. Ankara base için mülakata gitmiştim süreç o dönem çok hızlıydı şu an çok yavaş

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.