Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

Murat57

Üye
31 Ocak 2026
2
0
0
Meslek
Yer Hizmetleri
31 ocakta mülakata girdik am daha geri dönüş olmadı olan varsa yazabilir mi

31 ocakta mülakata girdik am daha geri dönüş olmadı olan varsa yazabilir mi
Hocam yüz yüze mülakattan sonra iş başvurunuz olumlu şeklinde mesaj gelir. Bu mesaj içeriğin de evraklarınız ve teslim tarihi bulunur. Mülakattan sonra mesaj gelmediyse şartlar olumsuz olarak değerlendirilir mülakatı yapan kişilerce. Ben 26 ocakta mülakata girdim 28 ocakta olumlu mesajını aldım. 4 şubatta da tüm evraklarımı teslim ettim , eğitim için aranma bekliyorum.

Hocam yüz yüze mülakattan sonra iş başvurunuz olumlu şeklinde mesaj gelir. Bu mesaj içeriğin de evraklarınız ve teslim tarihi bulunur. Mülakattan sonra mesaj gelmediyse şartlar olumsuz olarak değerlendirilir mülakatı yapan kişilerce. Ben 26 ocakta mülakata girdim 28 ocakta olumlu mesajını aldım. 4 şubatta da tüm evraklarımı teslim ettim , eğitim için aranma bekliyorum.
31 ocak mülakatına giden ve geri dönüş alan kişiler bunu cevaplasa daha sağlıklı olacak gibi. Bende 31 ocak mülakatına gidenlerden biriyim . Geri dönüş bekliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.