Eğitiminiz ne zaman bitiyorHayır daha imzalamadım eğitim devam ediyor
Eğitiminiz ne zaman bitiyorHayır daha imzalamadım eğitim devam ediyor
Hayır fix %25 değil, şahıs şirketin içeriğine hizmet/satış veya işiniz ile ilgili işletme kodlarını eklemek gerekiyor o zaman da vergi dilimleri değişiyor, neyse bu forum içeriğinin dışına çıkacakEvet öyle bir olay var ama orada para yükseldikçe yüzde 35 üzeri oluyor vergi. Şirkette fix 25 o yüzden sormuştum yani başlangıç için dediğin gibi olabilir.
Sigorta kaydı ile ilgili bir problem çıkma olasılığı sıfır. Bir yanda sgk üzerinden işverenin sigortanızı ödemesi olasılığı var, bir yandan daa şirket üzerinden bağkur ödemesi. Problem etmezler yani bu sizin kişisel emeklilik, sağlık vb. haklarınız ile ilgili. Bir işveren tarafından sgk 4 kodu ile iş anlaşmasının fesh edilme durumu olmadığı müddetçe ya da benzer bir durum, gerisi teferruattır. Bir sıkıntı olmazBenimde üzerime şahıs işletmesi var olumlu sonuçlanırsa yerime kardeşim bakıcak üzerimden devretmem gerekiyormu bu durumda muhasebe sigorta kaydı konusunda bir sıkıntı olmaz dedi ama Tgs bunu kabul edermi bilgisi olan varmı
Bilgi bilgidir, paylaşmaktan kaçınmayın.Hayır fix %25 değil, şahıs şirketin içeriğine hizmet/satış veya işiniz ile ilgili işletme kodlarını eklemek gerekiyor o zaman da vergi dilimleri değişiyor, neyse bu forum içeriğinin dışına çıkacak![]()
Şey gibi bişey duydum. Sen şimdi şirket açıyorsan enerjin var bu enerjini bizim şirkete yöneltebilirdin işte o yüzden işine son verilir gibisinden denilir diye duydum birinden.Sigorta kaydı ile ilgili bir problem çıkma olasılığı sıfır. Bir yanda sgk üzerinden işverenin sigortanızı ödemesi olasılığı var, bir yandan daa şirket üzerinden bağkur ödemesi. Problem etmezler yani bu sizin kişisel emeklilik, sağlık vb. haklarınız ile ilgili. Bir işveren tarafından sgk 4 kodu ile iş anlaşmasının fesh edilme durumu olmadığı müddetçe ya da benzer bir durum, gerisi teferruattır. Bir sıkıntı olmaz
Sözleşmeye iyice bakacağımSigorta kaydı ile ilgili bir problem çıkma olasılığı sıfır. Bir yanda sgk üzerinden işverenin sigortanızı ödemesi olasılığı var, bir yandan daa şirket üzerinden bağkur ödemesi. Problem etmezler yani bu sizin kişisel emeklilik, sağlık vb. haklarınız ile ilgili. Bir işveren tarafından sgk 4 kodu ile iş anlaşmasının fesh edilme durumu olmadığı müddetçe ya da benzer bir durum, gerisi teferruattır. Bir sıkıntı olmaz
Bunun cevabı benim soruma da bi nebze cevap olabilirBenimde üzerime şahıs işletmesi var olumlu sonuçlanırsa yerime kardeşim bakıcak üzerimden devretmem gerekiyormu bu durumda muhasebe sigorta kaydı konusunda bir sıkıntı olmaz dedi ama Tgs bunu kabul edermi bilgisi olan varmı
Arkadaşlar adınıza şirket var mı yok mu bilemezler. Adınıza firma olabilir ama başka bir yerde daha çalışamazsınız.Benimde üzerime şahıs işletmesi var olumlu sonuçlanırsa yerime kardeşim bakıcak üzerimden devretmem gerekiyormu bu durumda muhasebe sigorta kaydı konusunda bir sıkıntı olmaz dedi ama Tgs bunu kabul edermi bilgisi olan varmı
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.