enabız'da kayıtlarınızda yer alan hehrangi bir tanı/işlem/reçete için sağlık verisi değişiklik talep formunu doldurup ilgili il sağlık müdürlüğüne veriyorsunuz, onlar sizi yönlendiriyor zaten. ilgili formun tam adı bu, bu şekilde aratabilirsiniz "sağlık verisi değişiklik talep formu"
Hocam Çok sağolun siz sonuç alabildiniz mi

Aynı hastaneye gidin (randevusuz) psikiyatri muayeneniz ile ilgili epikriz istediğinizi söyleyin eğer bi tanı varsa o raporda yazar.
Hocam bu acil doktoru bana cauphe, spazmol,ranitab adlı ilaç yazmış hiçbirini almadım ve kullanmadım. Hepsine baktım ilaçlar mide ile ilgili siz de bakar mısınız, psikiyatrik ilaç değiller dimi

Hocam bu acil doktoru bana cauphe, spazmol,ranitab adlı ilaç yazmış hiçbirini almadım ve kullanmadım. Hepsine baktım ilaçlar mide ile ilgili siz de bakar mısınız, psikiyatrik ilaç değiller dimi

Günaydın, evet bu ilaçların üçüde psikiyatri ile alâkalı değil. Siz hastaneye gidip arşivden epikriz raporu talep edin psikiyatrik muayene tanınız ile ilgili. Eğer bir şey varsa o raporda belli olur yoksa da yine orada belli olur.

• Like
Tepkiler: kcrew

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.