Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
1 Nis 2024
51
8
35
2016 yılında spor yaparken büyük ihtimalle yanlış form da yaptığımdan dolayı belim agrimisti doktora gittiğimde mr çekildi ve m51.1 ve m51.4(lumbargo siyatik) lumbal ve diğer intervertebral tanısı koyulmuş halk arasinda bel fitigi bana teşhis söylenmedi herhangi bir ilaçta verilmedi fizik tedavi bel için yapılması gereken hareket listesini vermişti o kadar.E devlette de bu tanilar var ve üstünden 9 yıl geçmiş şuan mr değerleri temiz ya da oranı düşük çıktığında kabul edilir miyim yoksa eski tanı yüzünden direkt elenir miyim bu konuda bilgisi olan ya da duyan varsa yardımcı olabilir mi?

Yemin ediyorum aynısını e nabızımda dün gördüm şoka girdim basit bir bel ağrısına aynı teşhis koyulmuş bana da

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.