Sabah yaptırabilirim ama 9a kadar yetişebilir mi öğlen teslim etsem sorun ederler mi acaba, dtmye en yakın osgm merkezi nerede önerebileceğiniz bir yer var mı?
nerede yaptıracaksınız istanbulda ben de bugün şehir dışından gelip yarın sabah yaptıracağım da o yüzden soruyorum

nerede yaptıracaksınız istanbulda ben de bugün şehir dışından gelip yarın sabah yaptıracağım da o yüzden soruyorum
Merhaba, dünya ticaret merkezi yakınlarında olan osgb merkezlerini aradım ama yapmadıklarını söylediler burada bazılarının önerdiği osgb merkezlerini aradım yarım saat içinde tüm testleri yapabileceklerini söylediler, kadim osgb ve aya osgb önermişlerdi bazı forumlarda isterseniz orayı arayabilirsiniz siz de

Merhaba, dünya ticaret merkezi yakınlarında olan osgb merkezlerini aradım ama yapmadıklarını söylediler burada bazılarının önerdiği osgb merkezlerini aradım yarım saat içinde tüm testleri yapabileceklerini söylediler, kadim osgb ve aya osgb önermişlerdi bazı forumlarda isterseniz orayı arayabilirsiniz siz de
tamamdır çok teşekkür ederim

• Like
Tepkiler: Cnsg
dünya ticaret merkezine en yakın neresi var söyleyebilir misiniz ben de yarın sabah yaptırıp teslim edeceğim şehir dışından geliyorum
Bu konu hakkında bir bilgim yok.
Ama şöyle bir durum var AYA OSGB ümraniye de ve yakınında metro var
Nerden geliyorsunuz bilmiyorum ama işiniz bitince toplu taşıma ile DTm ye geçebilirsiniz ya da başka bir hastane nin yakınında bulunan metro veya marmaray ile Dtm ye geçilebilir.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.