Pozisyon veya İlan Adı
Yer hizmetleri
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sağlık tetkiklerini kontrol eden doktor omuz liderinde yırtık var dedi valiz falan tasiyamazsin ama farklı bi pozisyonda degerlenirebilrler dedi

Bende doktora dedim iki sene önce yere düştüm omuzumda bı Ağrı vardı ondan dolayı bı jel yaz ve bı hafta içinde iyileşti

Dosyan Kapatilmis boşa uğraşma daha imkanı yok giremezsin brnimde açık şekerim 126 diye red verdi ki ben evraklarını gece vardiyasindan çıkıp yaptığımı belirttim hiç uykusuz yorgun ve operasyon yogunken izin bile vermediler 2 günde evrak yetiştirdik üfürükten önüne gelene red veriyorlar vardır bir bildikleri şekerle alakalı bir sorunum hiç olmadı bugüne kdr bagaj işinin ne alakası var duzelebilecek şeyler bunlar bence bahane ediyorlar alicaklari kişiler hazırdır diye düşünmeye başladım tgs içerde çalışan protezli sıkıntılı rahatsızlığı olan kulağı bile az duyan şeker hastaligi olan obez olan sakallı gezen dövmesi olan boydan boya genelde alınmış insanlar mevcut bence adamına göre muamele yapılıyor gibime geliyor ben aktif havalimanında çalışan biri olarak bunları soyeleybilirim adamına göre muamele ne yazikki devam ediyor arkadaslar herkese başarılar

• Like
Tepkiler: Selma Bulut
Dosyan Kapatilmis boşa uğraşma daha imkanı yok giremezsin brnimde açık şekerim 126 diye red verdi ki ben evraklarını gece vardiyasindan çıkıp yaptığımı belirttim hiç uykusuz yorgun ve operasyon yogunken izin bile vermediler 2 günde evrak yetiştirdik üfürükten önüne gelene red veriyorlar vardır bir bildikleri şekerle alakalı bir sorunum hiç olmadı bugüne kdr bagaj işinin ne alakası var duzelebilecek şeyler bunlar bence bahane ediyorlar alicaklari kişiler hazırdır diye düşünmeye başladım tgs içerde çalışan protezli sıkıntılı rahatsızlığı olan kulağı bile az duyan şeker hastaligi olan obez olan sakallı gezen dövmesi olan boydan boya genelde alınmış insanlar mevcut bence adamına göre muamele yapılıyor gibime geliyor ben aktif havalimanında çalışan biri olarak bunları soyeleybilirim adamına göre muamele ne yazikki devam ediyor arkadaslar herkese başarılari

Dosyan Kapatilmis boşa uğraşma daha imkanı yok giremezsin brnimde açık şekerim 126 diye red verdi ki ben evraklarını gece vardiyasindan çıkıp yaptığımı belirttim hiç uykusuz yorgun ve operasyon yogunken izin bile vermediler 2 günde evrak yetiştirdik üfürükten önüne gelene red veriyorlar vardır bir bildikleri şekerle alakalı bir sorunum hiç olmadı bugüne kdr bagaj işinin ne alakası var duzelebilecek şeyler bunlar bence bahane ediyorlar alicaklari kişiler hazırdır diye düşünmeye başladım tgs içerde çalışan protezli sıkıntılı rahatsızlığı olan kulağı bile az duyan şeker hastaligi olan obez olan sakallı gezen dövmesi olan boydan boya genelde alınmış insanlar mevcut bence adamına göre muamele yapılıyor gibime geliyor ben aktif havalimanında çalışan biri olarak bunları soyeleybilirim adamına göre muamele ne yazikki devam ediyor arkadaslar herkese başarılar
Öncelikle bilgilendirmen için teşekkürler, TGS firması bu daha bizi işe çağırma ihtimali varmı acaba bir dahaki alımlarda?

Öncelikle bilgilendirmen için teşekkürler, TGS firması bu daha bizi işe çağırma ihtimali varmı acaba bir dahaki alımlary

Yarın istihdam ofisine gitmeyi düşünüyorum

İmkansiz red yemişsin dosya ve TC karalistede Tgs hayalin bitti daha doğrusu bizimde hayalimiz üfürükten bitti daha uğraşma derim DTM ye gidersende bizide bilgilendir

Benim kan şekeri de 121 çıktı evraklara bakan doktor tahlillerde sıkıntı yok dedi şimdi de sağlıktan elediler çok saçma iş yapıyorlar varsa sağlıkla ilgili red olacak birşey orda söyle insanlar da beklentiye girmesin

Benim kan şekeri de 121 çıktı evraklara bakan doktor tahlillerde sıkıntı yok dedi şimdi de sağlıktan elediler çok saçma iş yapıyorlar varsa sağlıkla ilgili red olacak birşey orda söyle insanlar da beklentiye girmesin
DTM ye gittiniz mi?tekrar sağlık tetkiklerini degerndirilmesini ve gerekli halde Yeni tetkitleri yaptırmaya hazır oldunuzu bildirdinizmi ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.