Dosyan Kapatilmis boşa uğraşma daha imkanı yok giremezsin brnimde açık şekerim 126 diye red verdi ki ben evraklarını gece vardiyasindan çıkıp yaptığımı belirttim hiç uykusuz yorgun ve operasyon yogunken izin bile vermediler 2 günde evrak yetiştirdik üfürükten önüne gelene red veriyorlar vardır bir bildikleri şekerle alakalı bir sorunum hiç olmadı bugüne kdr bagaj işinin ne alakası var duzelebilecek şeyler bunlar bence bahane ediyorlar alicaklari kişiler hazırdır diye düşünmeye başladım tgs içerde çalışan protezli sıkıntılı rahatsızlığı olan kulağı bile az duyan şeker hastaligi olan obez olan sakallı gezen dövmesi olan boydan boya genelde alınmış insanlar mevcut bence adamına göre muamele yapılıyor gibime geliyor ben aktif havalimanında çalışan biri olarak bunları soyeleybilirim adamına göre muamele ne yazikki devam ediyor arkadaslar herkese başarılari
Öncelikle bilgilendirmen için teşekkürler, TGS firması bu daha bizi işe çağırma ihtimali varmı acaba bir dahaki alımlarda?Dosyan Kapatilmis boşa uğraşma daha imkanı yok giremezsin brnimde açık şekerim 126 diye red verdi ki ben evraklarını gece vardiyasindan çıkıp yaptığımı belirttim hiç uykusuz yorgun ve operasyon yogunken izin bile vermediler 2 günde evrak yetiştirdik üfürükten önüne gelene red veriyorlar vardır bir bildikleri şekerle alakalı bir sorunum hiç olmadı bugüne kdr bagaj işinin ne alakası var duzelebilecek şeyler bunlar bence bahane ediyorlar alicaklari kişiler hazırdır diye düşünmeye başladım tgs içerde çalışan protezli sıkıntılı rahatsızlığı olan kulağı bile az duyan şeker hastaligi olan obez olan sakallı gezen dövmesi olan boydan boya genelde alınmış insanlar mevcut bence adamına göre muamele yapılıyor gibime geliyor ben aktif havalimanında çalışan biri olarak bunları soyeleybilirim adamına göre muamele ne yazikki devam ediyor arkadaslar herkese başarılar
Öncelikle bilgilendirmen için teşekkürler, TGS firması bu daha bizi işe çağırma ihtimali varmı acaba bir dahaki alımlary
Yarın istihdam ofisine gitmeyi düşünüyorumDosyan Kapatilmis boşa uğraşma daha imkanı yok giremezsin brnimde açık şekerim 126 diye red verdi ki ben evraklarını gece vardiyasindan çıkıp yaptığımı belirttim hiç uykusuz yorgun ve operasyon yogunken izin bile vermediler 2 günde evrak yetiştirdik üfürükten önüne gelene red veriyorlar vardır bir bildikleri şekerle alakalı bir sorunum hiç olmadı bugüne kdr bagaj işinin ne alakası var duzelebilecek şeyler bunlar bence bahane ediyorlar alicaklari kişiler hazırdır diye düşünmeye başladım tgs içerde çalışan protezli sıkıntılı rahatsızlığı olan kulağı bile az duyan şeker hastaligi olan obez olan sakallı gezen dövmesi olan boydan boya genelde alınmış insanlar mevcut bence adamına göre muamele yapılıyor gibime geliyor ben aktif havalimanında çalışan biri olarak bunları soyeleybilirim adamına göre muamele ne yazikki devam ediyor arkadaslar herkese başarılar
Benim kan şekeri de 121 çıktı evraklara bakan doktor tahlillerde sıkıntı yok dedi şimdi de sağlıktan elediler çok saçma iş yapıyorlar varsa sağlıkla ilgili red olacak birşey orda söyle insanlar da beklentiye girmesinDosyan Kapatilmis boşa uğraşma daha imkanı yok giremezsin brnimde açık şekerim 126 diye red verdi ki ben evraklarını gece vardiyasindan çıkıp yaptığımı belirttim hiç uykusuz yorgun ve operasyon yogunken izin bile vermediler 2 günde evrak yetiştirdik üfürükten önüne gelene red veriyorlar vardır bir bildikleri şekerle alakalı bir sorunum hiç olmadı bugüne kdr bagaj işinin ne alakası var duzelebilecek şeyler bunlar bence bahane ediyorlar alicaklari kişiler hazırdır diye düşünmeye başladım tgs içerde çalışan protezli sıkıntılı rahatsızlığı olan kulağı bile az duyan şeker hastaligi olan obez olan sakallı gezen dövmesi olan boydan boya genelde alınmış insanlar mevcut bence adamına göre muamele yapılıyor gibime geliyor ben aktif havalimanında çalışan biri olarak bunları soyeleybilirim adamına göre muamele ne yazikki devam ediyor arkadaslar herkese başarılar
DTM ye gittiniz mi?tekrar sağlık tetkiklerini degerndirilmesini ve gerekli halde Yeni tetkitleri yaptırmaya hazır oldunuzu bildirdinizmi ?Benim kan şekeri de 121 çıktı evraklara bakan doktor tahlillerde sıkıntı yok dedi şimdi de sağlıktan elediler çok saçma iş yapıyorlar varsa sağlıkla ilgili red olacak birşey orda söyle insanlar da beklentiye girmesin
Hayır gitmedim bende yarın gitmeyi düşünüyordumDTM ye gittiniz mi?tekrar sağlık tetkiklerini degerndirilmesini ve gerekli halde Yeni tetkitleri yaptırmaya hazır oldunuzu bildirdinizmi ?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.