11 May 2024
124
36
35
Arkadaşlar merhaba. İdrar tahlilimde protein çıkmış eser miktarda bu sorunla karşılaşan birisi oldu mu iş yeri hekimi nasıl bir yol izliyor? İş yeri hekimine belgelerimi teslim etmeden önce ürolojiye muayene olmalı mıyım eğer bir şey yok ise yoktur raporu kanıtı almak için?

Arkadaşlar merhaba. İdrar tahlilimde protein çıkmış eser miktarda bu sorunla karşılaşan birisi oldu mu iş yeri hekimi nasıl bir yol izliyor? İş yeri hekimine belgelerimi teslim etmeden önce ürolojiye muayene olmalı mıyım eğer bir şey yok ise yoktur raporu kanıtı almak için?
bence sağlık geçmişinizde bu probleme dair bir hastane randevunuz veya sağlık probleminiz yoksa ve değer düşük miktarda fazla çıktıysa problem yaşamazsınız ama doktorun insiyatifi olduğu için kesin şöyle olur vesaire diyemiyorum malesef. mutlaka açıklamanızı isteyecektir diye düşünüyorum

• Like
Tepkiler: aviationesr
Peki literatürde sorun gözükse de kişide sorun yaratmayan ve çalışmasına engel olmayan bir şey olduğunda sorun oluyor mu? Mesela örnek için söylüyorum bilekte ganglion kisti, bacakta varis ya da herhangi bir vitamin eksikliği?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.