Pozisyon veya İlan Adı
yolcu hizmetleri memurluğu
Sadece bu pozisyon özelinde değil pilotlardan da bekleyenler var, eğitim sınıfı açılması için. Hem bu konuda hem de farklı konularda sesimizi duyurabilir misiniz diye bize sürekli mesaj atılıyor. Önceden paylaşmayı uygun buluyorduk ancak bize sesimizi duyurun diyen takipçilerimizin bile, kendi mağduriyetleri hakkında yayımladığımız gönderileri beğenmediğine yüzlerce kez şahit olduk. Bu sebeple sosyal medya hesaplarımızdaki bu tarz paylaşımları asgariye indirdik ve bu kararımızın da arkasındayız, değiştireceğimizi de hiç sanmıyorum.

Sesinizin duyulmasını istiyorsanız, yeni kategorimiz olan Aday Deneyimi'nde şirketleri değerlendirebilirsiniz. Şu son söylediğim bile adaylar için bulunmaz nimet. Değeri biliniyor mu? Pek sanmıyorum.
sizleri anlıyorum, fayda sağlamaya çalışırken bir geri dönüş alamamak kötü hissettiriyor olabilir. hele ki etkileşimin esas olduğu bir platform olduğunu düşünürsek sadece okunup geçilmesi elbette yanlış. aslında maksadım böyle bir talepte bulunmaktan ziyade kaçırdığımız bir şey var mı diye öğrenmekti. son yıllarda havacılık alanında işbaşı bekleme sürelerinde ekstra bir artış var gibi duruyor. bahsettiğiniz gibi genel bir durum ise mecbur beklemeye devam edeceğiz, bilgi için teşekkürler. yeni kategorinize göz atacağım 👍

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.