hayır sadece merak ediyorum rapor hariç başka hangi belgeler isteniyorSiz ön sağlık değerlendirmesine gittiniz mi
hayır sadece merak ediyorum rapor hariç başka hangi belgeler isteniyorSiz ön sağlık değerlendirmesine gittiniz mi
Öncelikle ön sağlık değerlendirmesine çağırıyorlar orada e nabıza detaylı bakılır gerek görürlerse ek tetkik istenir süreç tamamlanınca mailden olumlu ya da olumsuz bildirirler olumluysa Sivil havacılık genel müdürlüğünün yetkilendirdiği hastanelerden randevu alırsınız komple sağlık taraması yapılır sonuç kapalı zarf halinde veriliyor hastaneden siz de o zardı alıp Ajet'e teslim ediyorsunuzhayır sadece merak ediyorum rapor hariç başka hangi belgeler isteniyor
çok teşekkür ederim. umarım bu aşamaya gelebilirim. siz hangi aşamadasınız ?Öncelikle ön sağlık değerlendirmesine çağırıyorlar orada e nabıza detaylı bakılır gerek görürlerse ek tetkik istenir süreç tamamlanınca mailden olumlu ya da olumsuz bildirirler olumluysa Sivil havacılık genel müdürlüğünün yetkilendirdiği hastanelerden randevu alırsınız komple sağlık taraması yapılır sonuç kapalı zarf halinde veriliyor hastaneden siz de o zardı alıp Ajet'e teslim ediyorsunuz
Sağlık aşamasında bir belgehayır sadece merak ediyorum rapor hariç başka hangi belgeler isteniyor
Teşekkür ederim ben genel sağlık raporunu teslim ettim bugün ve bir sonraki aşama da işe giriş evrakları hazırlama. Yani şuan mail bekliyorumçok teşekkür ederim. umarım bu aşamaya gelebilirim. siz hangi aşamadasınız ?
Mail olarak değil arayarak dönüş yapıyorlar bu aşamadan sonra bilginiz olsunSağlık aşamasında bir belge
Teşekkür ederim ben genel sağlık raporunu teslim ettim bugün ve bir sonraki aşama da işe giriş evrakları hazırlama. Yani şuan mail bekliyorum
Evet doğru aradılarMail olarak değil arayarak dönüş yapıyorlar bu aşamadan sonra bilginiz olsun
Senin sorularına kimse cevap vermemiş. Sen sürecini tamamlayınca cevap ver bari, biz de öğrenmiş olalım. Merak ettimDosyayı götürdüğünüzde açıp inceliyorlar mı yoksa teslim ettikten sonra görüşme yapmadan gidiyor muyuz? 30 mart için eğitim mailleri gitmiş bu arada
Ben o aşamayı geçtim, nacizane kendi tecrübemi aktarayım. Gittiğinizde mühürlü zarfı şirket doktoruna teslim ediyorsunuz. Doktor raporlarınızı detaylıca inceliyor. İnceleme sırasında eğer ek bir tetkik gerek görürse, o şekilde dönüş yapabiliyor veya kurul incelemesi talep edebiliyor; bu durumda kurul kararını bekliyorsunuz zannedersem. Eğer herhangi bir problem görmezse, belgelerini teslim alıyor ve İK'den sonuç maili bekleyeceksin, diyor. Bana bu şekilde dönüş yapıldı. Birkaç saat sonrasında İK tarafından arandım. Şu anda eğitim planlaması için tarihi bekliyorum.Senin sorularına kimse cevap vermemiş. Sen sürecini tamamlayınca cevap ver bari, biz de öğrenmiş olalım. Merak ettim
Nasil gidiyor kankim2 nisan
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.