Pozisyon veya İlan Adı
Kabin
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
hayır sadece merak ediyorum rapor hariç başka hangi belgeler isteniyor
Öncelikle ön sağlık değerlendirmesine çağırıyorlar orada e nabıza detaylı bakılır gerek görürlerse ek tetkik istenir süreç tamamlanınca mailden olumlu ya da olumsuz bildirirler olumluysa Sivil havacılık genel müdürlüğünün yetkilendirdiği hastanelerden randevu alırsınız komple sağlık taraması yapılır sonuç kapalı zarf halinde veriliyor hastaneden siz de o zardı alıp Ajet'e teslim ediyorsunuz

Öncelikle ön sağlık değerlendirmesine çağırıyorlar orada e nabıza detaylı bakılır gerek görürlerse ek tetkik istenir süreç tamamlanınca mailden olumlu ya da olumsuz bildirirler olumluysa Sivil havacılık genel müdürlüğünün yetkilendirdiği hastanelerden randevu alırsınız komple sağlık taraması yapılır sonuç kapalı zarf halinde veriliyor hastaneden siz de o zardı alıp Ajet'e teslim ediyorsunuz
çok teşekkür ederim. umarım bu aşamaya gelebilirim. siz hangi aşamadasınız ?

Selamlar herkese, ben 23 Mart tarihinde sağlık değerlendirmesine gittim ve belgelerimi teslim ettim. Doktor Bey, sonuç maili bekleyeceksin, dedi. Ardından İK'den telefon geldi. İhbar sürem, pasaportum ve uçuş sertifikamı sordular, eğitim birimine iletmek için. Sağlık raporunu bu hafta teslim eden ve sonuç maili bekleyen arkadaşlar eğitim tarihi hakkında bilgilendirildi mi acaba? Başka başlık altında bazı arkadaşlar bugün mail aldıklarını söylemişler. Ben henüz bir mail almadım. Ayrıca merak ettiğim şey şu: Ben 1,5 senedir çalışıyorum ve ihbar sürem var, fakat şirketle görüşüp şirketten direkt ayrılabileceğimi de söyledim. Hanımefendi ihbar süresi var ve 4 hafta şeklinde not aldı. Bu gibi durumda bana bir dezavantaj yaratır mı fikri olan var mı?

Senin sorularına kimse cevap vermemiş. Sen sürecini tamamlayınca cevap ver bari, biz de öğrenmiş olalım. Merak ettim
Ben o aşamayı geçtim, nacizane kendi tecrübemi aktarayım. Gittiğinizde mühürlü zarfı şirket doktoruna teslim ediyorsunuz. Doktor raporlarınızı detaylıca inceliyor. İnceleme sırasında eğer ek bir tetkik gerek görürse, o şekilde dönüş yapabiliyor veya kurul incelemesi talep edebiliyor; bu durumda kurul kararını bekliyorsunuz zannedersem. Eğer herhangi bir problem görmezse, belgelerini teslim alıyor ve İK'den sonuç maili bekleyeceksin, diyor. Bana bu şekilde dönüş yapıldı. Birkaç saat sonrasında İK tarafından arandım. Şu anda eğitim planlaması için tarihi bekliyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.