Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

skyrose

Üye
12 Ara 2025
57
8
0
Meslek
Kabin
Merhabalar, sağlık raporunu Ankara'dan alabiliyor muyuz acaba ya da hangi illerden alabiliriz bilgisi olan biri payalaşabilir mi

Merhabalar, sağlık raporunu Ankara'dan alabiliyor muyuz acaba ya da hangi illerden alabiliriz bilgisi olan biri payalaşabilir mi
SHGM tarafından yetkilendirilmiş tüm özel hastanelerden alabilirsiniz. İlgili listeyi Google'da SHGM yetkilendirilmiş özel hastane şeklinde aratırsanız ulaşabilirsiniz.

SHGM tarafından yetkilendirilmiş tüm özel hastanelerden alabilirsiniz. İlgili listeyi Google'da SHGM yetkilendirilmiş özel hastane şeklinde aratırsanız ulaşabilirsiniz.
Merhaba, daha önce blogta sormuştum ama cevap alamadım. Sağlık raporunu alıp gönderdikten sonra 1 haftadan fazla süre geçti ama herhangi olumlu olumsuz mail almadım. Mail almamam olumlu olduğu anlamına mı geliyor, insan kaynaklarına da sordum ama maalesef kesinleşip kesinleşmediğini bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mıdır bu konuda? @gunes

Merhaba, daha önce blogta sormuştum ama cevap alamadım. Sağlık raporunu alıp gönderdikten sonra 1 haftadan fazla süre geçti ama herhangi olumlu olumsuz mail almadım. Mail almamam olumlu olduğu anlamına mı geliyor, insan kaynaklarına da sordum ama maalesef kesinleşip kesinleşmediğini bilmiyorum. Sizin bir bilginiz var mıdır bu konuda? @gunes
Eğitim sınıfı planlamasına bağlı olarak bir sonraki maili alacağınız tarih değişiklik gösterecektir. Olumsuz olduğunu pek sanmıyorum.

merhabalar herhangi bir dönüş aldınız mı acaba ve raporu kendimiz gidip teslim etmeye gerek var mı

@gunes Raporu götürüp Antalya'da teslim etmem şart mı
Antalyaya gitmeniz gerekmiyor sağlık raporu teslimi için, size bir mail adresi veriliyor o adrese sonuclarınızı pdf olarak atıyorsunuz. Eğitim tarihinden 2 hafta önce de belge yüklüyormuşuz ben sağlığı gönderdim. Belgeler icin bekliyoeum

• Like
Tepkiler: gunes
Antalyaya gitmeniz gerekmiyor sağlık raporu teslimi için, size bir mail adresi veriliyor o adrese sonuclarınızı pdf olarak atıyorsunuz. Eğitim tarihinden 2 hafta önce de belge yüklüyormuşuz ben sağlığı gönderdim. Belgeler icin bekliyoeum
çok teşekkür ederim gözünüz aydın🌸 ben henüz referans maili attım bi geri dönüş yapılmadı sizinde uzun sürmüşmüydü

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.