Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Thy’ye gittiğinde de verebilirsin durumu açıkla şehir dışındayım önceden rapor hazırlayıp geldim gibisinden. Ama ek tetkikte ne isteyeceğini bilemeyebilirsin

Thy’ye gittiğinde de verebilirsin durumu açıkla şehir dışındayım önceden rapor hazırlayıp geldim gibisinden. Ama ek tetkikte ne isteyeceğini bilemeyebilirsin
Peki on saglik olumlu olumsuz emaili kac gunde geliyor? sonrasinda yalnizca thy ye teslim etmek icin istanbula gelmem mi gerekecek? yoksa o raporlari teslim ettikten sonra baska islem de var mi? baskasi bizim adimiza teslim edebilir mi?

Arkadaşlar ben taa 2020 deki bir sıradan psikolog ziyaretimi e nabızda gizledim. Bu sıkıntı olur mu ona göre il sağlık müdürlüğüne gidip açtırmayı planlıyorum. Bilgi verirseniz çok mutlu olurum

Peki on saglik olumlu olumsuz emaili kac gunde geliyor? sonrasinda yalnizca thy ye teslim etmek icin istanbula gelmem mi gerekecek? yoksa o raporlari teslim ettikten sonra baska islem de var mi? baskasi bizim adimiza teslim edebilir mi?
Başkası teslim edebilir zaten güvenliğe verip döndürüyorlar görüşme yok. Muayeneden 10-15 gün sonra dönüş olur

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.