peki bir şey daha soracağım ben şimdi kkk aşıları için antikorlarımı, aşı kartımı bulmaya çalışıyorum e-devlet ve e-nabız dan. bulamadım da iş muayenesi randevu gününde götürmem mi gerekiyor yoksa bu durumda eğitime başlayınca aşı olmamız mı gerekiyor (mailde böyle yazılmış) arada kaldım sizce sorun olur mu :(
Maalesef bilgim yok bu konuda. Belki bu konuda @rsi üyemiz bilgi sahibidir. Çevrimiçi olduğunda yardımcı olacaktır.

• Like
Tepkiler: rsi ve esra34
Maalesef bilgim yok bu konuda. Belki bu konuda @rsi üyemiz bilgi sahibidir. Çevrimiçi olduğunda yardımcı olacaktır.
peki son çalıştığımız yerden sağlık dosyamızı alamıyorsak randevu gününde dilekçe verebileceğimiz yazılmış, bu negatif bir şey mi acaba bir sorun olacak mıdır değerlendirmede?

Merhabalar, şu anda ben belge yükleme sürecindeyim. Çalışan bilgi formunu dolduracağım fakat bilgisayar mac kullanıyorum. 'Seçiniz' e bastığımda her hangi bir seçenek çıkmıyor. Farklı bir bilgisayardan denedim yine olmadı. Bu formu dolduran biri yardımcı olabilir mi?

Adli Sicil kaydımda, nüfusa kayıtlı olduğum yerin karartılmasını istemişler ama benim belgemde nüfusa kayıtlı olduğum yer gözükmüyor. Sizlerin de öyle mi?

peki bir şey daha soracağım ben şimdi kkk aşıları için antikorlarımı, aşı kartımı bulmaya çalışıyorum e-devlet ve e-nabız dan. bulamadım da iş muayenesi randevu gününde götürmem mi gerekiyor yoksa bu durumda eğitime başlayınca aşı olmamız mı gerekiyor (mailde böyle yazılmış) arada kaldım sizce sorun olur mu :(
Merhaba, eğitime başlarken aşı yaptırmanız gerekecek. Sizi yönlendirecekler zaten endişe etmeyin.

peki son çalıştığımız yerden sağlık dosyamızı alamıyorsak randevu gününde dilekçe verebileceğimiz yazılmış, bu negatif bir şey mi acaba bir sorun olacak mıdır değerlendirmede?

Sorun olmaz, kimse alamıyor o dosyayı zaten herkes dilekçe veriyor.

Adli Sicil kaydımda, nüfusa kayıtlı olduğum yerin karartılmasını istemişler ama benim belgemde nüfusa kayıtlı olduğum yer gözükmüyor. Sizlerin de öyle mi?
E-devletten indirdiyseniz gözükmez, doğal olarak karartma yapmanız da mümkün değil. Direkt olarak yükleyebilirsiniz.

• Like
Tepkiler: esra34 ve gunes
Merhaba, eğitime başlarken aşı yaptırmanız gerekecek. Sizi yönlendirecekler zaten endişe etmeyin.

Sorun olmaz, kimse alamıyor o dosyayı zaten herkes dilekçe veriyor.

E-devletten indirdiyseniz gözükmez, doğal olarak karartma yapmanız da mümkün değil. Direkt olarak yükleyebilirsiniz.
Teşekkürler

5 yıl önce yazılan ritalin thy cok katı bılıyorum ama dıger sırketlerde ucak teknısyenı olarak calısmaya engel mı?sizce yol yakınken bolum mu degıstıremelıyım?baska alanlara yonelebılır mıyım?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.