Lights on

Üye
29 Ocak 2025
21
5
0
Merhabalar sağlık raporu ve işe başlangıç için gerekli evraklar içerisinde sağlık dosyası bulunuyor,bu evrakların içinde son çalıştığınız kuruma ait eski sağlık raporu imzalı kaşeli onay gerekiyormuş,yani hali hazırda çalışıyorken biz bunu nasıl temin edebiliriz , bu süreçte benim gibi olanlar nasıl davrandı acaba ? Sonuçta sağlık kurumundan kalma gibi bir durumumuz da olabilir ortada birşey yokken işverene bunu nasıl söyleyebiliriz ? Benim gibi olanlar neler yaptı ????

• Like
Tepkiler: Üye silindi 11231
istifa etmediyseniz saglık raporunu götürdüğünüzde kapıda bir dilekçe dolduruyorsunuz bu kadar..başka birsey yapmanıza gerek yok

• Like
Tepkiler: Üye silindi 11231
Kaşımın üstünde biraz var THY’ye o yüzden başvurmadım bu konuda net olduğu için ama krem falan da kullanıyorum bilemedim o yüzden

Harikasınız ya beni yoksa bu durum çok zorlayacaktı teşekkürler :) bu süreçlerden geçen biri olarak size sorum olacak eğer o gün onay verirler ise eğitim vs için mail ne kadar süre de geliyor bizlere ? İş yerine bildirim yapabilmemiz adına merak ediyorum
@rsi destek lütfen

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.