Pozisyon veya İlan Adı
yhm
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

naczoe

Üye
16 Mar 2024
109
5
35
herkese iyi aksamlar celebinin asamalarini gectim ve saglik raporu almam gerekiyor daha once bu sureclerden gecmis biri bilgi verebilir mi cunku sehir disindayim yarina kadar teslim etmem gerekiyomus raporda neleri istiyorlar

herkese iyi aksamlar celebinin asamalarini gectim ve saglik raporu almam gerekiyor daha once bu sureclerden gecmis biri bilgi verebilir mi cunku sehir disindayim yarina kadar teslim etmem gerekiyomus raporda neleri istiyorlar
Bende sürecin içerisindeyim, olumlu dönüşü bugün mü yaptılar? bana yapmadılar da, elendim sanırım

Hangi istasyon için sordunuz

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Türkçe mülakata ne zaman girmiştiniz ve hangi istasyon içindi acaba? Bir de dün mü dönüş sağladılar size?

Merhaba, öncelikle hayırlı olsun. Türkçe mülakata ne zaman girmiştiniz ve hangi istasyon içindi acaba? Bir de dün mü dönüş sağladılar size?
ben persembe gunu turkceye girdim bi 10 dakika sonra haber geldi ama buyuk ihtimalle son gorusme benimleydi yani o yuzden hemen haber gelmis olabilir

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.