Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
23 ünde kısmetse gidicem ön sağlık muaynesi için nelere baktılar. Bir de şehir dışından geliyorum aynı gün belli olup ertesi gün hastaneye gider miyim sizce
23 ünde kısmetse gidicem ön sağlık muaynesi için nelere baktılar. Bir de şehir dışından geliyorum aynı gün belli olup ertesi gün hastaneye gider miyim sizce
Evet bu ön değerlendirme muayenesi. Formu doldurun yanınızda götürün. E nabızda sorun yoksa olumlu vereceklerdir. Sonra mail geliyor sghm giriş yapıyorsunuz tarih seçiyorsunuz otomatik hastane atıyor. Raporu ordan alıyorsunuz
Anladım ben bilmeden randevu aldım Shgm den onu nasıl iptal edeceğim sonra olumlu aldıktan sonra tekrar randevu almada sorun olmuyor değil mi nasıl iptal edebilirim
Anladım ben bilmeden randevu aldım Shgm den onu nasıl iptal edeceğim sonra olumlu aldıktan sonra tekrar randevu almada sorun olmuyor değil mi nasıl iptal edebilirim
Hastaneyi ara onlar iptal etsinler ama iptal edilse de para sistemde kalıyor. Benimkinde hastane başka bi sorundan dolayı iptal etmişti ama sisteme yatırdığım 190 ₺ içeride kaldı. İade alabilmek için elden dilekçe vermek gerekiyormuş
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.