Pozisyon veya İlan Adı
Thy Kabin Memuru
Ön muayeneye 30 eylülde gittim. Epikriz belgesi istedi. Onu da 13 ekimde verdim. Onun sonucunu bekliyorum.
Ben 30 eylulde epikriz raporumu teslim ettim ertesi gun psikiyatrist gorusmesi tarihi ayarlamak icin aradilar. gorusmeden yaklasik 2 hafta sonra da olumlu oldugu soylendi. sizin de psikiyatriyse boyle bir surec olabilir fakat sanirim kendi takvimlerine, kisiye ve taniya gore de degisebiliyor donus sureleri. bazen on muayenede kurula birakabiliyorlarmis.

Ben 30 eylulde epikriz raporumu teslim ettim ertesi gun psikiyatrist gorusmesi tarihi ayarlamak icin aradilar. gorusmeden yaklasik 2 hafta sonra da olumlu oldugu soylendi. sizin de psikiyatriyse boyle bir surec olabilir fakat sanirim kendi takvimlerine, kisiye ve taniya gore de degisebiliyor donus sureleri. bazen on muayenede kurula birakabiliyorlarmis.
Anladım teşekkür ederim beni aramadılar o yüzden görüşmeye gerek yok sanırım. Kurula kalmış olabilirim ben de öyle düşündüm. Hayırlısı artık bu hafta gelir bi dönüş herhalde

• Like
Tepkiler: kediekmegi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.