Pozisyon veya İlan Adı
Cadet Pilot
Çok az da olsa kuruldan sağ çıkan üyelerimiz de mevcut. Beklentinizi düşük tutarak bekleyin sonucunuzu. Bol şans...
Merhaba, Benden de prolaktinim (13.33(olması gereken) < 16.7 (benimki)) olduğundan dolayı Ek tetkik istendi. Ek tetkik olarak, Hipofiz MRG ve gerekli diğer tüm tetkikler olarak not düşülmüş. Şehir hastanesinde çalışan Endokrinoloji uzman hekimine muayene oldum ve de Prolaktin değerlerim tekrardan ölçüldü ve sonuç olarak prolaktin değerim normal çıktı. Ancak doktor Prolaktinim normal olduğundan MRG çektirmek istemiyor. Bunun için ISEGIRISSAGLIK@THY.COM adresine mail attım. MRG çektirmeli miyim vs ne yapacağımı bilmiyorum şu anda. Ne düşünüyorsunuz?

@aaltundag hocam atopik dermatit, tanimlanmamis bende de yaziyor krem vermis de gecen sene onunla ilgili birsey sorup ek tahlil istediler mi ?

merhabalar, ön sağlığa girdim ama benden ek tetkik istenmedi, class 1 al da denmedi. herhangi bir mail de yok durumu benimle aynı olan var mı acaba. olumsuz mu oldu anlayamadım :/

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.