Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memueluğu

bhilalck

Üye
3 Eki 2025
21
3
0
Meslek
Kabin
Merhaba

Talep edilen ek tetkiklerde mr sonucumu ve doktor olurunu teslim ettim. Omzumda kist olduğu çıkmış ancak ne benim bir şikayetim vardı ne de doktor problem olacağını söyledi. Ancak thy’den olumsuz dönüş oldu. Buna itiraz edemez miyim? Çok gereksiz bir sebepten tüm emeklerim çöp oldu

Merhaba

Talep edilen ek tetkiklerde mr sonucumu ve doktor olurunu teslim ettim. Omzumda kist olduğu çıkmış ancak ne benim bir şikayetim vardı ne de doktor problem olacağını söyledi. Ancak thy’den olumsuz dönüş oldu. Buna itiraz edemez miyim? Çok gereksiz bir sebepten tüm emeklerim çöp oldu
Selamlar öncelikle geçmiş olsun dilerim. Bende Cadet programında sağlıktan elendim. Elime kağıt koydular titrediğini düşünüp elediler. Bundan sonrası sizi daha çok ilgilendireceği için bilgilendirmek istedim. Akabinde 2 uzman doktora gittim ve " Sorun yoktur. Tremor saptanmamıştır" raporu aldım. Kendilerine yolladım takmadılar. Dönüş bekledim olmadı. Biraz sık mail attım en sonunda tekrar değerlendirmeyeceklerini yazdılar. Yeni ilana başvurdum red yedim. Paramdan sağlığımdan vaktimden olduğumla kaldım. Çok uğraşmanızı tavsiye etmiyorum. En azından kendinizi suçlamayın. Saygılar

Sağlıkta bu kadar hassas olmalarını anlıyorum tabiki hiçbir uçuş personelinde bir sıkıntı istemezler ancak ne kullanımda bir problemim var ne başka birşey. Bu aşamaya kadar gelenlerin hakkına olan oluyor

• Like
Tepkiler: Ms23
Sağlıkta bu kadar hassas olmalarını anlıyorum tabiki hiçbir uçuş personelinde bir sıkıntı istemezler ancak ne kullanımda bir problemim var ne başka birşey. Bu aşamaya kadar gelenlerin hakkına olan oluyor
Sorun şu ki.. Bunlar bizim problemlerımız onların değil umursamıyorlar ekstra görüş bile almak bazen istemiyorlar. Ben size burada sabaha kadarda hak versem sonuç çıkmayacak maalesef

Sorun şu ki.. Bunlar bizim problemlerımız onların değil umursamıyorlar ekstra görüş bile almak bazen istemiyorlar. Ben size burada sabaha kadarda hak versem sonuç çıkmayacak maalesef
Merhabalar geçmiş e nabızdaki yanlış girilen hastalığımızın epikriziyle gidersek ek tetkik isterler mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.