20 Ağustosta girdim, 24 ekimse geri dönüş yaptılar. Yalnız martta, Nisan- mayıs aylarında mülakata davet edileceksiniz dediler.
Ben de Martta başvurdum, Mayıs’ta sınav maili geldi, Haziran başı gy ve gi sınavlarına girdim, eylül ortası mülakat daveti, eylül sonu da mülakat sürecine katıldım, hala dönüş bekliyorum neredeyse 1.5 ay oldu..

Çekindiğiniz konular neydi sağlık geçmişine bakıldı mi teknisyenlik başvurunuz da
Bakıldı. Kendi telefonumdan açtım ordan kendisi baktı. Çekindiğim konu zaten açıklamada yazdığım konuydu. Birde tırnak batmasından dolayı ameliyat oldum sadece. O sorun değil dedi. Hiç sorun yaşamadım. Benim hiçbir sağlık sorunum yoktu zaten.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.