Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
2. soru neydi peki tam olarak ben ne dedim hiç hatırlamıyorum tek seçenek diye aklımızda kalmış arkadaşımla
İncelemiş olduğunuz sağlık beyanı formundaki hastalıklara şu an ve ya geçmişte hikayeniz var mı tarzında bir soruydu bende eskidende olsa var diye evet sahibime işaretledim yanlış mı anladım diye düşündüğüm için soruları hatırlayan biri var mıydı diye bu siteye girdim.

İncelemiş olduğunuz sağlık beyanı formundaki hastalıklara şu an ve ya geçmişte hikayeniz var mı tarzında bir soruydu bende eskidende olsa var diye evet sahibime işaretledim yanlış mı anladım diye düşündüğüm için soruları hatırlayan biri var mıydı diye bu siteye girdim.
evet diyenler davet almıyor mu acaba

1.soru: sghm onayının nihai karar olmadıgını asıl kararın pegasusun vereceği karar oldugunu kabul ediyorum
2.soru formda yazılı hastalıklardan geçmişte birini geçirdin mi

Selam, sağlık mailini ilettikten sonra dönüş olmadı. Aynı durumu yaşayan var mı? Olumlu olumsuz ne zaman dönüş yaparlar?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.