Kurul ek tektik istemez direkt sonucunuz gelir, sonuç mail ile değil kurumsal şirket hattından telefon ile bildirilir. Doktorunuz olumlu notuyla ileteceğini belirtmiş zaten. Olumlu olur muhtemelen. Migren olsaydı elenirdiniz.
ben kimisinden mail diye duydum acaba sadece olumlular mı ik tarafından direk aranıyor

ben kimisinden mail diye duydum acaba sadece olumlular mı ik tarafından direk aranıyor

Sağlık kurul sonucu olumlu olanlar telefondan aranıyor. Olumsuz olanlar mail alıyor.

Burada belirtilen işe giriş belgeleri neler acaba onu merak ediyorum aslında bir kaç kişi yazmış önceki çalıştıgınız yerden saglık dosyası alınıyor filan diye ancak 3 yıl önceki dosyayı ne yapacak anlam veremedim

Müsait olunca ileticem.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 11231
Kan testlerimden ve migren dolayısıyla ek tetkik teslim ettim. Migren değil senede 1 defa olan baş ağrısı dendi. Hepsinin normal olduğunu söyledi thy doktoru, ancak baş ağrısı sebebiyle kurulun karar vereceğini söyledi. Kendisi olumlu konustu, olumlu notuyla ileteceğini belirtti. Sizce süreç ne olur? Ve bu kurul ek tetkik isteyebiliyor mu?
Hocam var mı bi haber

Kan testlerimden ve migren dolayısıyla ek tetkik teslim ettim. Migren değil senede 1 defa olan baş ağrısı dendi. Hepsinin normal olduğunu söyledi thy doktoru, ancak baş ağrısı sebebiyle kurulun karar vereceğini söyledi. Kendisi olumlu konustu, olumlu notuyla ileteceğini belirtti. Sizce süreç ne olur? Ve bu kurul ek tetkik isteyebiliyor mu?
Migren konusunda ne yaptınız? Bana da 7 yıl önce sağlık ocağımdaki hekim " migren, tanımlanmamış " yazmış bu yüzden bir sıkıntı yaşar mıyım bilemiyorum. Aile hekiminden migren teşhisi garip oldu.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.