Pozisyon veya İlan Adı
THY Kabin Memurluğu alım süreci

Vedatt

Üye
6 Kas 2025
2
0
0
Meslek
Kabin
Merhaba herkese iyi forumlar,

ben online aşamadan geçtim ve belgelerimi sisteme yükledim cevap bekliyorum fakat kafama takılan bir sorun var müllakatlardan sonra dövme ve yara izi kontrol ediliyor diye biliyorum, benim dirseğimde küçüklükten kalma bir ameliyat izim var plastik cerraha gittim ve lazer tedavisi olmaya karar verdim, tedavim bitmeden yani yara belli miktarda kapatılmadan çağırılırsam orada o ameliyat izim ne derecede sorun olur ve lazer tedavi sürecimin devam ettiğini belirtirsem tolerans sağlanır mı ?
Bu konuda bilgisi olan veya tavsiyesi olan varsa çok mutlu olurum 🙏

Merhaba herkese iyi forumlar,

ben online aşamadan geçtim ve belgelerimi sisteme yükledim cevap bekliyorum fakat kafama takılan bir sorun var müllakatlardan sonra dövme ve yara izi kontrol ediliyor diye biliyorum, benim dirseğimde küçüklükten kalma bir ameliyat izim var plastik cerraha gittim ve lazer tedavisi olmaya karar verdim, tedavim bitmeden yani yara belli miktarda kapatılmadan çağırılırsam orada o ameliyat izim ne derecede sorun olur ve lazer tedavi sürecimin devam ettiğini belirtirsem tolerans sağlanır mı ?
Bu konuda bilgisi olan veya tavsiyesi olan varsa çok mutlu olurum 🙏
Merhaba, ameliyatta platin, vida, metal plaka vs uygulanmadı değil mi?

Merhaba, ameliyatta platin, vida, metal plaka vs uygulanmadı değil mi?
Merhaba,
çok küçükken olan bir ameliyat olduğu için detaylı bilmiyorum ama şu anda sadece izi kaldı yani kolumda da vida benzeri bir madde yok. Asıl sorunum iz çünkü bildiğim kadarıyla iz problem olabiliyormuş. Bu yüzden de lazer tedavisi almak istiyorum ne ölçüde kabul edilir THY tarafından merak ediyorum.

Merhaba,
çok küçükken olan bir ameliyat olduğu için detaylı bilmiyorum ama şu anda sadece izi kaldı yani kolumda da vida benzeri bir madde yok. Asıl sorunum iz çünkü bildiğim kadarıyla iz problem olabiliyormuş. Bu yüzden de lazer tedavisi almak istiyorum ne ölçüde kabul edilir THY tarafından merak ediyorum.
Tanıdığım bir kız kolundaki cam kesiği için lazerle tedavi görmüş, ilk aşamadan geçmişti. Belki size de belli bir süre verip tekrar gelmenizi isteyebilirler

• Like
Tepkiler: Vedatt ve gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.