Bende de aynı şekilde 24 mart'ta teslim ettim dönüş olmadı.
Merhaba sizler bizden de önce teslim etmişsiniz aslında sizleri 7 nisan eğitimlerine çağırabilirlerdi. Sizlerin doktor kontrolünde mr veya herhangi bir şey var mıydı ya da doktor bir şey dedi mi.. neden sizleri beklettiler acaba

Merhaba sizler bizden de önce teslim etmişsiniz aslında sizleri 7 nisan eğitimlerine çağırabilirlerdi. Sizlerin doktor kontrolünde mr veya herhangi bir şey var mıydı ya da doktor bir şey dedi mi.. neden sizleri beklettiler acaba
Sürecin nasıl ilerlediğini anlamak adına soruyorum yanlış anlamayın lütfen. Bekleyen bazı arkadaşların mr sonuçları hakkında notlar alınmış muhtemelen değerlendirme yapıp onlara dönüş olacak o yüzden bekletiyorlar ama bazı arkadaşlarda herhangi bir olumsuz durum olmamış(doktor ekstra bir şey dememiş) evrak teslimi yapılmış ve onlar da bekletiliyormuş. Bana da ekstra bir şey denmedi 28 Martta teslim ettim ben de haber bekliyorum.

Herhangi bir sıkıntı yok bilemedim bende beklemedeyim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.