tabii ki anlıyorum mantıklarını ama konuda bi arkadaş bel ağrısı için gidenleri elemişler diyordu, sonra dikkat ettim ramp için başvuran biriydi sanırım YHM değil, biz YHM için başvuruyoruz ve onlara göre daha az dikkat edilebilir böyle basit şeylere özellikle, teşekkürler bilgilendirme için
evet rampda daha çok dikkat editorlar ama yhm için de elenen oldu belden dolayı

Bende herhangi bir tani yok ama gozlerim kasindigi icin aile hekimimden allerset adli alerji ilacini yazdirip aldim bir kac kez acaba tani vs olmamasina ragmen sorun ederlermi bu arada yhm mi arkadasiniz
yhm evet mevsimsel alerjisi var diye ilaç yazdırmış gidip tanı olarak bilemiyorum ilaç yazıldıysa size de sıkıntınolabilir belki ama böyle olumsuz düşünmemek gerek canınızı sıkmayın olur inşallah

evet rampda daha çok dikkat editorlar ama yhm için de elenen oldu belden dolayı
anlamadığım şey, bel ağrısı diye acilden gidip kas gevşetici falan yaptıranlar da mı elenmiş yoksa bel ağrısı diye poliklinik randevusu alıp üstüne radyolojik görüntüsü olanlar mı elenmiş, birisinde anlık bi düşersin karda falan mesela ağrır kalçan ve bel bölgesi diye bel ağrısı yazar doktor, diğerinde özellikle gidersin randevu alıp, bilginiz var mı tam olarak

anlamadığım şey, bel ağrısı diye acilden gidip kas gevşetici falan yaptıranlar da mı elenmiş yoksa bel ağrısı diye poliklinik randevusu alıp üstüne radyolojik görüntüsü olanlar mı elenmiş, birisinde anlık bi düşersin karda falan mesela ağrır kalçan ve bel bölgesi diye bel ağrısı yazar doktor, diğerinde özellikle gidersin randevu alıp, bilginiz var mı tam olarak
onladae detaylı bilemiyorum maalsefe

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.