Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

silvanna

Premium
Üye
3 Mar 2025
64
54
5
arkadaşlar Çarşamba sağlık raporu teslim edicem istenen bir kaç daha belge içerisinde son iş yerinizden sağlık dosyası beyan yazısı eğer yoksa sağlık kayıtları bulunmamaktadır yazısını getirin diyor iş yerimle görüştüm öyle bir kayıt yok ama bulunmamaktadır şeklinde yazı yazıp imza kaşe basamam yetkim yok diyor defalarca anlattım vermiyor bilgisi olan varmı o kadar rapor aldim son düzlüğe geldim derken her şey boşa mı deliricem allah aşkına (artık yanıt almak istiyorum şu sitede)

bilen duyan bu aşamalardan geçen bir kişi bile yokmu :(
sıkıntı olmaz evrak teslimine gittiğinizde bunu söylersiniz problem etmezler diye düşünüyorum herkes eksik getirmişti falan zaten olmadı diğerlerini teslim edersiniz mail falan istersiniz gönderemediklerine dair onu gösterirsiniz

• Like
Tepkiler: silvanna
sıkıntı olmaz evrak teslimine gittiğinizde bunu söylersiniz problem etmezler diye düşünüyorum herkes eksik getirmişti falan zaten olmadı diğerlerini teslim edersiniz mail falan istersiniz gönderemediklerine dair onu gösterirsiniz
tamamdır çok teşekkür ederim mail istiyim en iyisi zaten pegasus a da mail attim yani elimden olmayan sebepten elerlerse deliririm sagolun🤗

arkadaşlar Çarşamba sağlık raporu teslim edicem istenen bir kaç daha belge içerisinde son iş yerinizden sağlık dosyası beyan yazısı eğer yoksa sağlık kayıtları bulunmamaktadır yazısını getirin diyor iş yerimle görüştüm öyle bir kayıt yok ama bulunmamaktadır şeklinde yazı yazıp imza kaşe basamam yetkim yok diyor defalarca anlattım vermiyor bilgisi olan varmı o kadar rapor aldim son düzlüğe geldim derken her şey boşa mı deliricem allah aşkına (artık yanıt almak istiyorum şu sitede)
Merhaba mülakatta boy ölçümü nasıl yapıldı acaba ? En düşük kaç alıyorlar ?

Bir de İng ve genel yetenek sınavları nasıldı acaba ?
bence b1 düzeyindeydi basitti kelime bilgisi gramer bilgisi sormuşlardı a2 falanda vardır konu olarak genel yetenek ise benim açımdan her sorudan çok emindim zorlanmadım ama yas problemleri vardı hangisi farklıdır falan diyodu ya da şekilli örüntülü sorular bence yapılır yani yüzde problemi de vardi ama basit sayısal bu siteden genel yetenek sınavlarını çözerek girdim etkisini gördüm yani burdan da teşekkür etmek istiyorum

• Like
Tepkiler: irmakoznn
bence b1 düzeyindeydi basitti kelime bilgisi gramer bilgisi sormuşlardı a2 falanda vardır konu olarak genel yetenek ise benim açımdan her sorudan çok emindim zorlanmadım ama yas problemleri vardı hangisi farklıdır falan diyodu ya da şekilli örüntülü sorular bence yapılır yani yüzde problemi de vardi ama basit sayısal bu siteden genel yetenek sınavlarını çözerek girdim etkisini gördüm yani burdan da teşekkür etmek istiyorum
Merhaba,İngilizce ve kurul mülakatınız nasıl geçmişti ?

Teşekkür ederim burda sorulara ulaşamadım ben ama sizde sorular var mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.