Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
4 Mart'ta sağlık beyanı doldurdum, ama hala bir cevap yok. Peoplise'de "Şu anki adım: Sağlık Durumu Uygunluk Beyanı Tamamlandı" şeklinde bir ibare var, ama hala cevap alamadığım için biraz gerginim açıkçası.
Çağırılan var mı?
4 Mart'ta sağlık beyanı doldurdum, ama hala bir cevap yok. Peoplise'de "Şu anki adım: Sağlık Durumu Uygunluk Beyanı Tamamlandı" şeklinde bir ibare var, ama hala cevap alamadığım için biraz gerginim açıkçası.
Çağırılan var mı?
Merhaba öncelikle tebrik ederim. Bende o aşamadayım fakat şuan savaş durumlarından dolayı tüm süreçler askıya alınmıştı. Savaşın bittiği haberleri gündemde. Hızlanırsa hep birlikte göreceğiz. Umarım hızlı şekilde dönüş alır hayallerimize kavuşuruz
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.