Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

skyrose

Üye
12 Ara 2025
57
8
0
Meslek
Kabin
merhabalar daha önce mr raporumda bacağımda 2 cm bir kitle çıktı doktorum iyi huylu olduğunu ve sadece takip önerdi bu durum sağlık aşamasında sorun olur mu bilgisi olan var mı

Benzer durum bende de var. Benign’ten bahsediyorsunuz dimi? Epikriz isteyeceklerdir ama ne olur bilmiyorum. Bilgisi olan varsa bilgilendirirse çok mutlu oluruz. @gunes sen ne düşünüyorsun?

biraz araştırdım aslında sorun olmayacak gibi ama yinede şirket doktoru ne karar verir bilemeyiz. Mülakata katıldınız mı

biraz araştırdım aslında sorun olmayacak gibi ama yinede şirket doktoru ne karar verir bilemeyiz. Mülakata katıldınız mı
Evet ön sağlık beyan formunda bende bu tanı olduğu için işaretledim. Dizimde bulunan iyi huylu bir kist var. Epikriz istendi gönderdim cevap bekliyorum. En fazla ek tetkik isterler diye düşünüyorum. Yıllardır benimle varlığını sürdüren bir şey ve ben yıllardır tenis ve futbol oynuyorum. Daha önce kontrol ettirdim değişen bir şey yok bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Bence dürüst olmak gerekiyor form için

Evet ön sağlık beyan formunda bende bu tanı olduğu için işaretledim. Dizimde bulunan iyi huylu bir kist var. Epikriz istendi gönderdim cevap bekliyorum. En fazla ek tetkik isterler diye düşünüyorum. Yıllardır benimle varlığını sürdüren bir şey ve ben yıllardır tenis ve futbol oynuyorum. Daha önce kontrol ettirdim değişen bir şey yok bir sorun çıkacağını sanmıyorum. Bence dürüst olmak gerekiyor form için

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.