Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Hocam çok geçmiş olsun karşınıza iyi niyetinize yakışır fırsatlar çıkmasını dilerim, bende henüz teslim edemedim ancak yaşantınız beni derinden sarstı, hevesimi kırdı klinik bir önemi olmadığını doktorunuz raporunda yazmasına rağmen mi elendiniz, benimde boyutu aynı ve böyle bir ifade yazılmış, üzüntünüzü çok iyi anlıyorum şimdiden hem sizin adınıza hem de kendi adıma üzgünüm
Doktorum kendi görüşünü ben görmeden yazıp koydu sonuçta kapalı zarfta olmasının bir anlamı kalması lazım, ama ultrasonu çeken doktor yukarıda yazdıklarımı belirttiği için gastroentrologun da farklı bir sey yazdıgını zannetmiyorum. Her aşamada nihai karar firmaya ait, saygı duyuyorum. Sadece acayip üzüldüm çok istemiştim. Umarım sizin süreciniz olumlu sonuçlanır haberlerinizi bekliyorum🤗

• Like
Tepkiler: gunes
Sonucu paylaşacağım hayırlısı olsun hakkımızda ne diyebilirim bende sizle aynı duyguları paylaşıyorum elimizden geleni yaptık gerisi onların takdiri, müsait olduğumda götüreceğim, sizin sonucunuz kaç günde açıklandı acaba kan değerlerinizde farklı bir sıkıntı var mıydı, yanlış anlamayın üzüntünüze rağmen bunları soruyorum ama bende çok meraktayım ne olacağıyla ilgili cevaplarınız beni aydınlattığı için duymak istemediğim şeylerde olsa iyi geliyor, bu yüzden size ayrıca teşekkür ederim

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.