Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bence olumlu olmamasinda bir olumlu yan yön var. Sonuçta bi kabin memurlugu etmez. :) ne biliyorsunuz girenlerin pişman olmayacağını? Belki daha büyük balığı kaçırıyorlar? Hayır arkadaşlar böyle ağzı açık haber bekleyecek bir pozisyon falan da değil rahat olun biraz, başka ilanlar bekleyin.
Havacılık sektörüde iş ilanlarıyla dolup taşan bir sektördür

• Like
Tepkiler: Nesibe ve airxxx
Kesinlikle. Diger şey de yirmi red alırsınız yirmibirinci olumlu sonuclanir. Sakin olalım ve capabilityleri geliştirelim.

• Like
Tepkiler: airxxx
Bence olumlu olmamasinda bir olumlu yan yön var. Sonuçta bi kabin memurlugu etmez. :) ne biliyorsunuz girenlerin pişman olmayacağını? Belki daha büyük balığı kaçırıyorlar? Hayır arkadaşlar böyle ağzı açık haber bekleyecek bir pozisyon falan da değil rahat olun biraz, başka ilanlar bekleyin.
Çok rahat söylüyorsun keşke öyle olsa... Sezon başı oluyor genelde alımlar ve o alımlar da bunlardı. Yakın zamanda bu şekilde alımlar olacağını sanmıyorum sence olacak mı? Umarım olur. Dediğin gibi bu pozisyonlar böyle haber beklemeyi hak eden işler de değil gerçekten ama iş yok, bence çoğumuzun tek şansı şu dönemde olan alımlar. Pegasus ve çelebi alımları çoğu adayı değerlendirmeden bitirmiş gibi gözüküyor, burası da muamma, elimizde bir şey kalmadı. Tav gibi iga gibi havalimanı işletmeci şirketlere girmek aşırı zorlaştırılıyor biz sıradan insanlar için, maalesef yapacağımız tek iş yer hizmetleri oluyor. Dönemsel ya da part time olmayan bir kaç ilan açılınca da gerçekçi olmak gerekirse en iyi seçeneğimiz olmuş oluyor.

Çok rahat söylüyorsun keşke öyle olsa... Sezon başı oluyor genelde alımlar ve o alımlar da bunlardı. Yakın zamanda bu şekilde alımlar olacağını sanmıyorum sence olacak mı? Umarım olur. Dediğin gibi bu pozisyonlar böyle haber beklemeyi hak eden işler de değil gerçekten ama iş yok, bence çoğumuzun tek şansı şu dönemde olan alımlar. Pegasus ve çelebi alımları çoğu adayı değerlendirmeden bitirmiş gibi gözüküyor, burası da muamma, elimizde bir şey kalmadı. Tav gibi iga gibi havalimanı işletmeci şirketlere girmek aşırı zorlaştırılıyor biz sıradan insanlar için, maalesef yapacağımız tek iş yer hizmetleri oluyor. Dönemsel ya da part time olmayan bir kaç ilan açılınca da gerçekçi olmak gerekirse en iyi seçeneğimiz olmuş oluyor.
Senin yaşın gençtir de daha. Ben otuz dördüm hala umudum var :) seneye olsun ne olacak senin için zaten hali hazırda işin de varmış

Ben asıl kırılma noktasını internetteki çalışan yorumlarından sonra yaşadım. Açıkça söyleyemiyorum ama liyakat sorunları olabilir. Böyle mimlenmis, bunu duymuş olduğunuza eminim. Eminim herkes orayı basamak olarak düşünüyordu. Biz de basamaksiz atlariz :) Her zaman daha iyisi vardir. Her zaman.
Bu tarz yorumları bende duyuyorum, arkası olmayan kişilerin bir anda sebepsizce işten çıkartıldığını da duymuştum ama neticede duyum. Bu işe girdiğimizde ilk 6 ay sezonluk gibi olacağız ve 6. Ayda bir bahaneyle işten çıkartılabilme durumumuz var. Sezon sonunda eleme yapıp birilerini çıkartabilirler gayette ve bence bir sekilde tazminatsız bile halledebilirler bu süreci. İnsanları öyle bir hale getirdiler ki önümüze konan anlaşmayı imzalamasak kapıdan kovulacak gibi hissediyoruz, ne sendikamız var ne insan gibi tam zamanlı kadrolu işlere erişme imkanımız. Alımlar hep el altından tanıdık vasıtasıyla yapiliyor, iki üç İngiliz aksanı yapıp konuşan başka bölüm mezunları işlere alınıp haklarımız yediriliyor. Çok nankör bi sektör seçmişiz bizler maalesef. Dandik ik uzmanlarının inisiyatifine kalan değerlendirmelere göre seçiliyoruz, o ik uzmanları bizim emniyet bilincimizi ölçecek nitelikte mi acaba. Bu sektörün derdi para, bu çürümüşlükle gelecekte emniyetsizliklerle anılan ikinci üçüncü dünya ülkesi havacılığına sahip oluruz biz.

Senin yaşın gençtir de daha. Ben otuz dördüm hala umudum var :) seneye olsun ne olacak senin için zaten hali hazırda işin de varmış

Geçmedi geçmedi daha geçenlerde SunExpress 39 a kadar açmıştı . olacak olacak
Kabin istemiyorum zaten açıkçası. Şu ayt Çelebi olsa güzel bi hayat kurardım orda ya. Ya da yda Dalamanda kadrolu bir sey olsa artik. Ya istediğim şey kolay para da değil bedava peynir de değil, kendi emeğimle güzel bir yerde basit bi hayat kurmak. Küçük mütevazi Pinterest tarzı bi ev, off günlerinde arkadaşlarla gezip eğlenmek, basit ve olması gereken normal şeyler için bile deli gibi çabalıyoruz, saçma sapan insanların peşinden koşup ona buna umut bağlıyoruz işimiz olsun diye, daha ne kadar zor olabilir Allah göstermesin ya

• Like
Tepkiler: Girlytalk
Kabin istemiyorum zaten açıkçası. Şu ayt Çelebi olsa güzel bi hayat kurardım orda ya. Ya da yda Dalamanda kadrolu bir sey olsa artik. Ya istediğim şey kolay para da değil bedava peynir de değil, kendi emeğimle güzel bir yerde basit bi hayat kurmak. Küçük mütevazi Pinterest tarzı bi ev, off günlerinde arkadaşlarla gezip eğlenmek, basit ve olması gereken normal şeyler için bile deli gibi çabalıyoruz, saçma sapan insanların peşinden koşup ona buna umut bağlıyoruz işimiz olsun diye, daha ne kadar zor olabilir Allah göstermesin ya
Sende hırs görüyorum. Yakında somut sonuçların olacak bence.

• Like
Tepkiler: airxxx
Ben sağlık raporunu veremedim , yine verme şansım var mı ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.