Pozisyon veya İlan Adı
Yhm
İstasyon Adı
İstanbul - Sabiha Gökçen
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.

ayserd

Üye
30 Ara 2025
241
82
5
Meslek
Yer Hizmetleri
Biri burada insan kaynaklarıyla görüştügünü ve yhm için sabihada sürecin bittigini yani alımın bittigini söylemiş. BİLEN BİRİ VAR MI? Adminler? Lütfen artık bilen biri yazabilir mi? BEKLEYENLERE NOLACAK? OLUMSUZ MU YANİ?

Lütfen, bekleyin sabredin 1 ay olmadı daha falan da demeyin bilen duyan yazsın sadece rica ediyorum

• Like
Tepkiler: endless
Umarım burada insanları yanlış yönlendirme çabası içinde değildir kimse

Ymhymh kişisinin yazdıklarının doğru olduğunu düşünmüyorum. Politika yapıyor.

Bence olumlu olmamasinda bir olumlu yan yön var. Sonuçta bi kabin memurlugu etmez. :) ne biliyorsunuz girenlerin pişman olmayacağını? Belki daha büyük balığı kaçırıyorlar? Hayır arkadaşlar böyle ağzı açık haber bekleyecek bir pozisyon falan da değil rahat olun biraz, başka ilanlar bekleyin.

• Like
Tepkiler: ayserd
Bence olumlu olmamasinda bir olumlu yan yön var. Sonuçta bi kabin memurlugu etmez. :) ne biliyorsunuz girenlerin pişman olmayacağını? Belki daha büyük balığı kaçırıyorlar? Hayır arkadaşlar böyle ağzı açık haber bekleyecek bir pozisyon falan da değil rahat olun biraz, başka ilanlar bekleyin.
Olumlu gelecek olsa bile sogudum bi hevesim kactı her an işten çıkarabilirler her an bir şey yapabilirler ve arıyoruz ulaşılmıyor yazıyoruz bi yerlerden bulup hani ilgilenilmiyor tamam herkese yetişemezler belki ama bi kurumda bi süreç her sene aynı gider bunların her sene değişiyor anlamadım

• Like
Tepkiler: endless
Olumlu gelecek olsa bile sogudum bi hevesim kactı her an işten çıkarabilirler her an bir şey yapabilirler ve arıyoruz ulaşılmıyor yazıyoruz bi yerlerden bulup hani ilgilenilmiyor tamam herkese yetişemezler belki ama bi kurumda bi süreç her sene aynı gider bunların her sene değişiyor anlamadım
Ben asıl kırılma noktasını internetteki çalışan yorumlarından sonra yaşadım. Açıkça söyleyemiyorum ama liyakat sorunları olabilir. Böyle mimlenmis, bunu duymuş olduğunuza eminim. Eminim herkes orayı basamak olarak düşünüyordu. Biz de basamaksiz atlariz :) Her zaman daha iyisi vardir. Her zaman.

• Like
Tepkiler: airxxx ve ayserd

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.