Pozisyon veya İlan Adı
Memur vize pasaport memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Şimdi kayıt ol
Değerli ziyaretçilerimiz, her konunun sadece ilk üç mesajını görüntüleyebilirsiniz. Diğer mesajları görüntüleyebilmek için kayıt olmalı veya giriş yapmalısınız. oturum aç | kayıt ol
Geçen hafta yazdım. Daha önce de yazmıştım bu şekilde net geri dönüş olmamıştı yani biz de haber bekliyoruz demişti İK. Şimdi bir planlama düşünülüyor diye yazınca yakın bir zamanda haber alacağız diye düşünüyorum sonuçta 5-6 aydır bekliyoruz inşallah yakın zamanda haber gelir
İnşallah inşallah Orhan bey inşallah Temmuz ayında anlımızın akıyla eğitimimize başlar ve işimizin başına geçeriz, kaç aydır bekliyoruz muradımıza, ereriz inşallah en kısa sürede 🙏🏼 bir gelişme olursa birbirimizi bilgilendirelim lütfen çok teşekkür ediyorum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.