yaskoo

Üye
5 Haz 2024
11
3
0
Arkadaşlar selamlar, herkes için en hayırlısı olsun öncelikle.
Ben sağlık raporunda renk körü olduğumu öğrendim ve baş hekim geçer raporu vermedi, bundan dolayı da teslim edemedim. Daha önce başınıza gelen oldu mu ya da bu konu hakkında mail falan atsam thy'e geri dönüş alır mıyım? Bildiklerinizi yazarsanız sevinirim.

• Like
Tepkiler: socksundermypillow
hocam merhabalar. renk körlüğü seviyeniz nasıldı? bende hafif renk körlüğü var sanırım ishihara testlerinde bazı plakaları okuyamıyorum ama D15 ve anomaloskop testlerinde %100 görüşüm var

• Like
Tepkiler: biraday
Hocam bende ishihara testi yaptırdım göremiyorum, bu test harici tüm testlerde problem yok başhekim geçemeyeceğimi söyledi ondan dolayı ileri tetkik yaptırmadım zaten Thy nin sağlık şartlarında da dereceye izin vermiyorlar

hastane başhekimi mi söyledi yoksa thy'den biri mi söyledi ? hastaneler sadece ishiara testi mi yapıyor başka bir renk körlüğü testine girme ihtimalimiz var mı ?

Renk körlüğü thy de maalesef engel. İshihara testinde tek bir yanlış bile engel.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.