Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

meena

Üye
18 Haz 2025
189
119
5
Meslek
Kabin
Merhabalar,

Birkaç saat önce kurul mülakatından çıktım. Az önce de ref. için mail aldım bu olumlu anlamına mı geliyor? Forumda diğer okuduğum başlıklarda olumsuz arkadaşlarıma sadece olumsuz maili geldiğini gördüm. Bilgisi olan varsa desteğinizi rica edeceğim, teşekkürler.

• Like
Tepkiler: gunes
merhaba öncelikle sizi tebrik ederim nasıl geçti mülakatınız neler sordular? ben daha henüz dönüş alamadım bundan kaynaklı umutsuzm ama yine de hazırlanmaya çalışıyorum

Merhaba birazdan genel mülakat deneyimimi yazıcam ordan bakarsınız belki burdan göremeyenler olur

Merhabalar,

Birkaç saat önce kurul mülakatından çıktım. Az önce de ref. için mail aldım bu olumlu anlamına mı geliyor? Forumda diğer okuduğum başlıklarda olumsuz arkadaşlarıma sadece olumsuz maili geldiğini gördüm. Bilgisi olan varsa desteğinizi rica edeceğim, teşekkürler.
Evet olumlu olduğu anlamına geliyor, tebrik ederim ✈️

• Like
Tepkiler: meena

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.