Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru
Siz bilirsiniz tabi ki 😊 başarılar dilerim tekrardan. Bu arada ücret 21.300 haberiniz olsun
4 sene önce 1600 tlye alırken oha çok pahalı diyodum şimdi şoktayım maalesef eğitimde alacağımız para burda bitiyo zaten 😂 sizlere de başarılar dilerim havada görüşmek üzere ❤️

• Like
Tepkiler: gunes
4 sene önce 1600 tlye alırken oha çok pahalı diyodum şimdi şoktayım maalesef eğitimde alacağımız para burda bitiyo zaten 😂 sizlere de başarılar dilerim havada görüşmek üzere ❤️
Hahaha masraflar aldı başını gitti zaten. Borç üstüne borç bakalım. Umarım sağlıktan geçeriz de bir işe yarar yoksa yandık… Görüşmek üzere ☺️🎈

• Like
  • Haha
Tepkiler: gunes ve meena
merhaba tekrardan sağlık nasıl geçti acaba
Çok iyi geçti. İş teklifimi aldım 3 kasımda başlıyorum eğitime ☺️ darısı başınıza. Sertifikayı aldıktan sonrası daha rahattı doktorla görüşmeye gittim sabah benden sözlü olarak sağlık öykümü aldı bilgisayarda doldurdu verdiğim bilgileri ve belgelerime baktı 10 dk galan sürdü.

• Like
Tepkiler: gunes
Çok iyi geçti. İş teklifimi aldım 3 kasımda başlıyorum eğitime ☺️ darısı başınıza. Sertifikayı aldıktan sonrası daha rahattı doktorla görüşmeye gittim sabah benden sözlü olarak sağlık öykümü aldı bilgisayarda doldurdu verdiğim bilgileri ve belgelerime baktı 10 dk galan sürdü.
tebrik ederimmmm!!! gerçekten adınıza çok sevindim geri dönüşünüzü bekliyordum. benim 3 gün oldu hala referans kontrolünde bekliyor aşamam umarım haftaya sağlık için dönüş yapılır. referanstan sonra 4 5 gün bekleniyormuş galiba zaten o yüzden bekleyeceğim. iyi dilekleriniz ve anlattıklarınız için çok teşekkürler. belkide aynı eğitimde karşılaşırız🙏🏻🥰

tebrik ederimmmm!!! gerçekten adınıza çok sevindim geri dönüşünüzü bekliyordum. benim 3 gün oldu hala ******** kontrolünde bekliyor aşamam umarım haftaya sağlık için dönüş yapılır. referanstan sonra 4 5 gün bekleniyormuş galiba zaten o yüzden bekleyeceğim. iyi dilekleriniz ve anlattıklarınız için çok teşekkürler. belkide aynı eğitimde karşılaşırız🙏🏻🥰
Ay inşallah öyle olur. Benim arkadaşım da süreçlerimiz aynı ilerlemesine rağmen hala sağlık maili almadı. Ben de haftaya çağıracaklar ve hızla sınıf oluşturacaklar diye düşünüyorum 😊 tekrardan sürecinizde başarılar dilerim. İyi günler 🌹

• Like
Tepkiler: meena

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.