Pozisyon veya İlan Adı
Tecrübesiz Kabin Memuru
Ü

Üye silindi 21202

Merhaba,
Kurul mülakatından sonra olumsuz sonuç alan oldu mu? Ya da olumluysa sırasıyla ref. maili ve ardından ikamet için mi mail geldi? Ref. maili almadan diğer aşamaya geçen oldu mu onu merak ediyorum çünkü herhangi bir mail almayan çok insan var bu aşamada.

Merhaba,
Kurul mülakatından sonra olumsuz sonuç alan oldu mu? Ya da olumluysa sırasıyla ref. maili ve ardından ikamet için mi mail geldi? Ref. maili almadan diğer aşamaya geçen oldu mu onu merak ediyorum çünkü herhangi bir mail almayan çok insan var bu aşamada.
Benim peoplise sitesinde olumsuz değerlendirildi yazıyor.... mail gelmedi bi kontrol edin isterseniz

Ben anlam veremiyorum artık üzülemiyorum bile. Ben okul bölüm birincisi olarak mezun oldum sertifikam var iş geçmişim var ingilizcem çok iyi arabistana gitmek için yapmadım bunları yeter cidden
11binle girdiğim Mimar Sinan`dan 3.26 ortalamayla mezun biri olarak daha Türkçeye hakim olamayanların yanında sadece antidepresan nedeniyle elenmek ve bunun yanında narsist, yalancı ve adını bile bugüne dek duymadığım yerden iki üç soruyla girip mezun olan A2 seviye İngilizce ile işe aldıkları insanlarla adil surecin bu olduğuna inanan yetkili insanlara hiçbir şey söylemiyorum. Umarım değerimi BAE bilir. Bizim gibileri bu hale düşürenler utansın.
Ha bi de bu ülkenin en değerli üniversitelerinden mezun biri olarak aylardır nasıl işsiz kaldığımsa yine aynı şeye işaret ediyor.

Değerli üyelerimiz, insan kaynaklarında değerlendirme ve seçme kriterleri çoğu zaman en iyi aday değil, en uygun aday baz alınarak yapılır. Çünkü en iyi aday çalışmaya başladığında alternatifler arar, her an şirketten ayrılabilir. Ancak en uygun aday kriteriyle alım yapıldığında işten ayrılmalar en aza indirgenir. Böylece tekrardan aday seçme ve değerlendirme süreçleriyle; zaman veya para kaybı da en aza indirgenmiş olur.

Zaten güncelde dünyanın her yerinde trend olan nepotizm'e girmiyorum, zaten biliyorsunuz. Ancak bazen nepotizm değil de yukarıda açıkladığım şey geçerli oluyor gözlemlediğim kadarıyla. Umarım farklı bir bakış açısı katabilmişimdir sizlere.

Enseyi karartmayın. Hayal kırıklıkları kısa vadede negatif, uzun vadede pozitif etki yaratır. Saygılar, sevgiler.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18412
11binle girdiğim Mimar Sinan`dan 3.26 ortalamayla mezun biri olarak daha Türkçeye hakim olamayanların yanında sadece antidepresan nedeniyle elenmek ve bunun yanında narsist, yalancı ve adını bile bugüne dek duymadığım yerden iki üç soruyla girip mezun olan A2 seviye İngilizce ile işe aldıkları insanlarla adil surecin bu olduğuna inanan yetkili insanlara hiçbir şey söylemiyorum. Umarım değerimi BAE bilir. Bizim gibileri bu hale düşürenler utansın.
Ha bi de bu ülkenin en değerli üniversitelerinden mezun biri olarak aylardır nasıl işsiz kaldığımsa yine aynı şeye işaret ediyor.
O kadar sizi iyi anlıyorum ki gerçekten yalnız değilsiniz. Türkiyenin köklü üniversitesinin mezunu olan biri olarak bunları yaşamanız adaletsizliğin yanında anlam veremiyorum ? Ben artık üzülmeyi geçtim nası oluyor bunlar hiçbir mantıklı açıklaması yok.... Bilmiyorum şok içinde kaldım bu sonucu asla tahmin etmezdim :(

• Like
Tepkiler: Üye silindi 21202

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.