Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru 2. grup

tibaz

Üye
28 Haz 2025
24
8
0
Meslek
Kabin
Geçtiğimiz çarşamba iş teklifini aldım ve kabul ettim. 6 ekimde eğitime başlayacağım söylendi fakat bugün insan kaynaklarından beni aradılar ve 2 ay deneme süreci olarak çalıştığım bir depodan neden 1 kodu ile çıkarıldığımı sordular ve referans yazısı istediler. Bende durumu anlatım referans yazısını aldım fakat bu durum sonucumu olumsuz etkiler mi diye tedirgin oluyorum. Daha önce referans yazısı gönderip geri dönüş alan varsa kaç gün içerisinde aldı merak ediyorum

Olumsuz etkilemez bence bir arkadaşımdanda istenmişti sorun olmadı sizdede olacağını sanmıyorum.
içimi birazda olsa rahatlattı teşekkür ederim. Ama iş teklifinden sonra böyle istenmesi garibime gitti çünkü belgeleri daha öncesinde sisteme yüklemiştik erken kontrol ediyorlardır diye düşünmüştüm

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.