Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TGS Aralık ayı içerisinde Ramp işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı sizce Pegasus da aralık ayı içerisinde bavul yükleme işçi alım yapar mı @gunes@admin
TGS Aralık ayı içerisinde Ramp işçi alımı gerçekleştireceğini açıkladı sizce Pegasus da aralık ayı içerisinde bavul yükleme işçi alım yapar mı @gunes@admin
Bizim tarafımızda henüz bir bilgi yok maalesef. Ancak dilerseniz aşağıdaki mail adresine mail atarak bilgi talep edebilirsiniz. Mailinize cevap gelirse bizi de bilgilendirirseniz çok seviniriz. (Mail adresinin doğruluğundan pek emin değilim.)
Bizim tarafımızda henüz bir bilgi yok maalesef. Ancak dilerseniz aşağıdaki mail adresine mail atarak bilgi talep edebilirsiniz. Mailinize cevap gelirse bizi de bilgilendirirseniz çok seviniriz. (Mail adresinin doğruluğundan pek emin değilim.)
TGS atölye de çalıştım 1 yıl önce ama İGA da göreve başladığım için ulaşım nedeniyle istifa ettim şimdi tekrar başvuru yapsam öncelikli olur muyum eksine daha önce istifa ettiğim için şansım yok mu @gunes
TGS atölye de çalıştım 1 yıl önce ama İGA da göreve başladığım için ulaşım nedeniyle istifa ettim şimdi tekrar başvuru yapsam öncelikli olur muyum eksine daha önce istifa ettiğim için şansım yok mu @gunes
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.