Merhaba ben tgs ramp şoförüyüm sorusu olan varsa alabilirim
Öncelikle merhaba benim kafama takılan bir soru vardı. Üniversite mezunu biri ramp işçisi olarak çalışabiliyor mu? Yer hizmetleti işçiliğini üni mezunlarına önerir misiniz?Merhaba ben tgs ramp şoförüyüm sorusu olan varsa alabilirim
Sağlıkta gözle alakalı hangi sorunlar eleyebiliyor birde ne kadar zaman alıyor görüşme ve işe girişMerhaba ben tgs ramp şoförüyüm sorusu olan varsa alabilirim
Hayırlı aksamlar sayın hocam nasılsınız? Yer hizmetleri işçisi olarak mülkata gireceğim ertelendi hava şartlarından dolayı.Şoför olarak 1 ay eğitim görürsünüz sonra ya bagaj çeken şoför olursunuz ya operatör yada kaptanları taşıyan crew araçları var onları sürersiniz maaşlar yeni yıl belli değil net bir şey söyleyemem
Merhaba bel fıtığı şoförlüğe engel mıdır birde son olarak maaş nedir şimdiden teşekkürlerMerhaba ben tgs ramp şoförüyüm sorusu olan varsa alabilirim
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.