Pozisyon veya İlan Adı
Tgs
İstasyon Adı
İstanbul
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhabalar,
C , D1,B ,B1 ehliyetim var. TGS yer hizmetlerine şoför olarak başvuru yaptım.bu göreve alınan kişiler tam olarak ne görev yaparlar, çalışma sistemi nasıl, yeni ise baslayanlarin maaşi konusunda bilginiz varmı?
Teşekkür ederim

Merhabalar,
C , D1,B ,B1 ehliyetim var. TGS yer hizmetlerine şoför olarak başvuru yaptım.bu göreve alınan kişiler tam olarak ne görev yaparlar, çalışma sistemi nasıl, yeni ise baslayanlarin maaşi konusunda bilginiz varmı?
Teşekkür ederim

Şoför olarak 1 ay eğitim görürsünüz sonra ya bagaj çeken şoför olursunuz ya operatör yada kaptanları taşıyan crew araçları var onları sürersiniz maaşlar yeni yıl belli değil net bir şey söyleyemem

• Like
Tepkiler: STCLR32
Şoför olarak 1 ay eğitim görürsünüz sonra ya bagaj çeken şoför olursunuz ya operatör yada kaptanları taşıyan crew araçları var onları sürersiniz maaşlar yeni yıl belli değil net bir şey söyleyemem
Hayırlı aksamlar sayın hocam nasılsınız? Yer hizmetleri işçisi olarak mülkata gireceğim ertelendi hava şartlarından dolayı.
Mülakatta çok zorlıyorlar mı sorular filan sgk dökümü filan ?

Sabiha gökçen için yemek kartı mı var ?
Yer hizmetleri işçisi olarak bizi direk nereye alacaklar apronda ?
sofor bagaj getirecek biz onları atacağız ?
veya gün gün görev yeri değişiyor mu ? mesela bugün uçak yanı bagajlarını at veya yükle
yarın da uçak ambarındasın diğer günde içinde temizliktesin mi ? Diğer arkadaşlar işe start verince nasıl takip ediyorlar görev yerlerini uygulama filan mı var ?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.