poyrazzz

Üye
23 May 2025
7
0
0
Arkadaşlar beni eğitim için aramışlar fakat ben arama yokuyla haber edeceklerini bilmiyordum.Mülakat sonuçlarında olduğu hibi SMS gelecek diye bekliyordum.Aramalarını görmemişim mayıstaki eğitime katılamadım bu sebeple.Tekrar eğitim oluyor mu?yoksa olumsuz havuzuna falan düşer miyiz?

Arkadaşlar bana da bugün 15.00 gibi arama geldi ve ODM pozisyonu için yarın mülakata çağrıldım. Ama ben YHM istiyorum ve apronda sürekli soğuk ve sıcak mevsime göre donacak ve kavrulacaksanızı denen bir pozisyonu şahsen istemiyorum. Bu durumda mülakata gitmezsem ya da gidip de olumsuz olduğunu belirtirsem daha sonraki YHm iş ilanları için bir daha TGS'ye girememek gibi bir durum olmaz değil mi? Bilen varsa ve "Bu prosedürün şu kuralını ihlal edersin" gibi bir bilgisi olan varsa paylaşırsa çok mutlu olurum.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.