18 Ocak 2025
5
0
0
Arkadaşlar ben istanbula başvuru yapmıştım Lakin bana mesaj geldi pazartesi günü sözlü mülakatım var. Ama adres antalya gözüküyor yani mülakat yerim. Ben bu yanlışı nasıl düzeltebilirim. Acilen cevap yqzabilirmisiniz. Pazartesi mülkat var çünkü

Muhtemelen yanlış başvuru yapmışsınız. Yapabilecek bir şey var mı bilmiyorum, siz pazartesi merkezlerine gidin bir sorun bakalım.

Yanlış başvuru yaptıysan geçmiş olsun. Antalya için iletişim adreslerini paylaşıyorum istanbula ulaşmanız imkansız antalya üzerinden iletişime geçmeye çalışın. Çok geçmiş olsun.

Adres: Yeşilköy Muratpaşa Antalya
Mail: ayt@tgs.aero
Telefon zaten direkt istanbul 0212 463 40 07

Yanlış başvuru yaptıysan geçmiş olsun. Antalya için iletişim adreslerini paylaşıyorum istanbula ulaşmanız imkansız antalya üzerinden iletişime geçmeye çalışın. Çok geçmiş olsun.

Adres: Yeşilköy Muratpaşa Antalya
Mail: ayt@tgs.aero
Telefon zaten direkt istanbul 0212 463 40 07
Teşekürler. Ama ben yanlış başvuru yapmadım eminim o konuda. Pazartesi merkeze gidicem

Teşekürler. Ama ben yanlış başvuru yapmadım eminim o konuda. Pazartesi merkeze gidicem
Yanlış başvuru yapmadın sistemin saçmalığı bu aynısı geçen sene arkadaşımın da başına geldi İstanbul'a başvurduğu halde antalyaya çağırıldı aradığımızda yanlış başvuru yapmışsınızdır deyip savurdular daha da uğraşmadık biz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.